Am fost diagnosticat greşit !

38 comentarii 1 2
1
30-09-2021, ora 08:22
greensun
Nu este medic/terapeut
greensun
Da... după cum am scris mai sus, schizo după ce am fugit din spital...
1
30-09-2021, ora 20:06
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai de ce ai fugit ? Daca ai schizo, pe ce baza ti-a pus acest diagnostic ?! Ce simptome aveai atunci ?
1
30-09-2021, ora 20:51
greensun
Nu este medic/terapeut
greensun
Pai, nu aveam simptome...parintii mei ma tot internau pt ca nu ma intelegeam cu ei, ne certam mereu. Dar multi din jur imi spun ca nu era vina mea (chiar nu am senzatii de persecutie). Pe scurt, maica-mea de mica ma batea mereu si e o fire agresiva, nu doar cu mine.Mi s-a pus tulburare bipolara, pt ca plecam mereu de acasa cu zilele (stateam pe strazi), apoi cand am fugit din spital si am ajuns inapoi aveam diagnosticul de schizofrenie. Multumesc ca ma asculti
1
01-10-2021, ora 19:40
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai si medicii aia cum ti-au pus diagnosticul de schizo ? Nu ai discutat cu ei, nu le-ai zis si tu ce mi-ai zis mie ? Ca daca le ziceai, nu te mai diagnostica asa precis.
1
01-10-2021, ora 20:12
greensun
Nu este medic/terapeut
greensun
Când am ieșit din spital aveam scris schizofrenie pe foaia de externare. Nu mi-au zis nimic de faptul ca îmi pun acest diagnostic. Apoi unii medici nu erau convinși ca am asta, dar au zis ca nu mai pot schimba nimic.. Eu am avut o perioada de 3 ani fără internări, apoi am fost din nou și a mai trecut un an de atunci. Trebuie sa mai aștept 4 ani... Sper sa nu mai fie probleme. Oricum toti cei care ma cunosc îmi spun ca ma port perfect normal.
0
02-10-2021, ora 19:20
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai atunci lasa asa, ce mai conteaza ce scrie pe foaia aia ?
0
02-10-2021, ora 19:39
greensun
Nu este medic/terapeut
greensun
Ma afecteaza in viata sociala...cand imi caut de munca...
0
03-10-2021, ora 00:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Aaaa, pai si ce, trebe sa arati la angajare actul ala ?! De unde stiu aia ca ai schizo ? Iar medicu de fam nu poate sa-ti dea adeverinta ca nu ai nimic ? Explica-i situatia.
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul