Sunt meteosensibila
Cred ca si datorita bolii mele psihice ( o forma de schizofrenie, tineta in frau insa), cand se schimba vremea am o neliniste si o stare de nervi destul de accentuata. Desi iau rudotel( acesta duar cand imi este rau) si zyprexa ( acesta in fiecare seara 5 mg) nu prea ma ajuta in situatia aceasta.Nu vreau sa abuzez totusi de medicamente dat fiind ca boala mi s-a declansat acum 14 ani si am luat doctorii vreo 7 ani consecutiv. Stiu ca se mai lucreaza si cu autosugestia si ca acest simptom descris mai sus dispare cand se stabilizeaza vremea, insa dat fiind ca si inainte de menstruatie imi este rau, devine cam neplacut.
Nici in medicina complementara nu prea am incredere( am facut la viata mea si acupunctura si bioenergie).
Pana la urma intrebarea mea este cam ce remedii usoare gen ciaiuri sau medicamente care se gasesc la plafar mi-ati recomanda? Multumesc anticipat.
Nici in medicina complementara nu prea am incredere( am facut la viata mea si acupunctura si bioenergie).
Pana la urma intrebarea mea este cam ce remedii usoare gen ciaiuri sau medicamente care se gasesc la plafar mi-ati recomanda? Multumesc anticipat.
3 comentarii
Cam tarziu...
Lapte cald indulcit cu miere seara inainte de culcare ai incercat?
Lapte cald indulcit cu miere seara inainte de culcare ai incercat?
Si eu am probleme cand vine cate o furtuna si se intampla sa se intunece in timpul zilei.Imi poate accelera aparitia halucinozelor de care sufar de aproape 6 ani.De asemenea ziua nu ma spal niciodata pe cap, numai seara tot din cauza halucinatiilor.Imi aduc aminte ca era o intrebare intr-un test psihologic pe care l-am completat prima oara cand am fost internat in spital si in care se spune daca va influenteaza starea vremii. Fii mai optimista, ca nu esti singurica meteosensibila :-)
Stiu, si acum imi este cam rau de la incalzire, am luat rudotel, carbamazepina si am marit si doza de Zyprexa, asta pana imi revin.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2schizofrenie.nu stiu ce se intampla
- 60De mai mulţi ani mă tratez pentru tulburare schizoidă
- 5cred ca am schizofrenie. as avea nevoie de un sfat. multumesc
- 6Sotul meu are tulburare schizoafectiva
- 22schizofren, singuratic, chinuit
- 12Am oare schizofrenie?
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 17marijuana mi-a provocat shizofrenie?
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 54Dieta fara cazeina si gluten in schizofrenie si autism
- 0depresie sau schizofrenie
- 6Caracteristica a depresiei sau schizofrenica ?
- 4schizofrenia si permisul auto
- 2Daca doctorul ti-a dat 90% ca ai schizofrenie cum ai mai putea scapa
- 51Diagnostic acceptat pentru pensie de boala
- 64Schizofrenie - am nevoie de ajutor și de sfaturi!
- 65-HTP este antidepresiv natural ? Se poate lua in schizofrenie ?
- 3Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?
- 7Cum scap de diagnosticul de schizofrenie care mi s a pus la cererea mea?
- 2Pensie schizofrenie reziduala
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: