Ce se intampla?
Mi-a venit menstruatia in data de 28 sept..adica miercuri si imi pare k este intr-o cantitate mai mica fata de cea dinainte...Inainte de a veni menstruatia cu cateva zile si pana luni inclusiv m-am simtit extrem de rau...am avut greturi...nu prea puteam sa mananc...ultimul contact sexual a fost la sfarsitul lui august.De atunci mi-a mai venit 1 data menstruatia, a fost normala.Duminica am inceput anticonceptionalele(mentionez k iau antic. de aproape 1 an) si precizez k a 2a zi (adica luni) mi-a fost extrem de rau.Mi s-a mai int sa imi fie asa greata cand le-am inceput.De ieri parca ma simt mai bine...greturile nu mai sunt atat de amplificate, mai am putine probleme cu mancatul dar da semne de revenire.Totusi imi este frica.Stie cineva ce poate fi?Si inca o intrebare.Cand pot face un test de sarcina?luand in considerare menstruatia...adica la cate zile dupa menstruatie?
11 comentarii
daca ti-a venit intr-o cantitate mai mica s-ar putea sa fi insarcinata si sa fi venit peste bebe... cel mai bine fa-ti un test de sarcina. dar totusi cum ai putea sa ramai insarcinata daca iesi anticonceptionale?
cand iti trece menstruatia?
cand iti trece menstruatia?
menstruatia mi-a trecut deja.de duminik asa...cm este regulat..si cred k din cauza pastilelor...este vreo anumita regula cu testul de sarcina?adik dupa cate zile dupa menstruatie trebuie facut?
ok..multumesc..problema ar fi din luna august...am fost la plimbare prin parc si a trb sa imi iau o pastila cu apa de la tasnitoare.ea fiind mik nu mi-am dat seama dak s-a dus pe gat sau in tasnitoare.menstruatia care mi-a venit dupa ce am terminat pastilele acelea a venit la timp si normal.iar akm mi s-a int asta...st cam speriata
deci nu stiu daca esti sau nu insarcinata, k am calculat si imi da data conceperii pe 14.09. Iar testul de sarcina este concludent din data 28.09. Deci da o fuga pana la farmacie si fa-ti un test. sa imi spui si mie rezultatul, k sunt ff curioasa. ;)
Sper k ti-am fost de ajutor... mult succes!
Sper k ti-am fost de ajutor... mult succes!
eu sunt insarcinata in 14 sapt, iar knd am aflat vestea imi venea sa plang de bucurie. si eu tot la fel am patit mi-a venit o luna peste bb. te pup!
felicitari...eu nu imi doresc sa fiu...iti doresc mult noroc si o sarcina usoara.te voi anunta cand voi afla rezultatul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 2pot fii insarcinata?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 1sunt insarcinata?
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 4sunt insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 2Sunt gravida ?
- 2Sarcina sau nu?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 2Sex oral
- 3Întârzie menstruația
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Buna!Sunt noua aici și am o întrebare!
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: