posibilitate de sarcina?
am avut un contact sexual cu prezervativ dar la inceput l-a atuns de penis fara sa il ruleze si s-a atins 1 ministop de lichid preejaculator dar nu il rulase apoi l-a intors invers l-a rulat si am avut contactul protejat cu acel prezervativ, pot fi insarcinata daka s-a atins putin exteriorul ? va rog sa raspundeti
4 comentarii
nu are cum să fii gravidă aşa de uşor
Auzi fata draga, cred ca ar trebui sa te duci la un psihiatru de uregenta mai intai caci dupa fiecare "act sexual" pe care il ai - sau ce o fi lucrul acela pe care il practici tu - postezi aici ulterior o intrebare daca ai fi ramas insarcinata sau nu !
Ai postat deja peste 30 de posturi de genul asta. "Sunt insarcinata!" "Ajutor ! "bebe ?"...
Ai postat deja peste 30 de posturi de genul asta. "Sunt insarcinata!" "Ajutor ! "bebe ?"...
chiar ca scarface are dreptate :)). dar de ce nu te protejezi cu pastile sau altfel daca in prezervative nu ai incredere?... pastilele sunt foarte sigure, nu a ramas nimeni niicodata gravida daca le-a luat cum trebuie, nici cu preervative daca nu s-au rupt orice s-ar fi intamplat... si sunt multe persoane care nu folosesc niciun mod de protectie decat metoda calendarului...
sincer, fara rautate eu nu cred ca te boti bucura de actul sexual daca tu tot timpul esti stresata ca vei ramane gravida. nu e chiar asa usor asta, o sa ti dai seama cand o sa vrei copii, nu se ramane asa din primul contact- ei bine se mai intampla nu zic nu...
dar totusi, nu pot sa mi inchipui cum te simti fata de prietenul tau, ca si cum tu faci sex doar pentru ca vrea el dar tu mori de fapt de frica tot timpul...
serios du=te la un medic ginecolog si discuta frumos despre contraceptie si o sa vezi ca sunt foarte sigure metodele actuale si poti sta relaxata totusi si sa te bucuri asa cum trebuie de relatia ta!
sincer, fara rautate eu nu cred ca te boti bucura de actul sexual daca tu tot timpul esti stresata ca vei ramane gravida. nu e chiar asa usor asta, o sa ti dai seama cand o sa vrei copii, nu se ramane asa din primul contact- ei bine se mai intampla nu zic nu...
dar totusi, nu pot sa mi inchipui cum te simti fata de prietenul tau, ca si cum tu faci sex doar pentru ca vrea el dar tu mori de fapt de frica tot timpul...
serios du=te la un medic ginecolog si discuta frumos despre contraceptie si o sa vezi ca sunt foarte sigure metodele actuale si poti sta relaxata totusi si sa te bucuri asa cum trebuie de relatia ta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina?
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 9despre sarcina
- 18ce sa fac?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 3posibila sarcina?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 5Virgina si gravida
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 1Sarcina sau raceala?
- 4pot fi insarcinata?
- 3Sex si menstruație
- 3Sex neprotejat
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: