Dureri de cap groaznice
Buna ziua, de 4 zile ma doare ingrozitor capul, gatul si nu pot misca capul stanga-dreapta mai mult de 10 grade. De asemenea cand ma dau jos din pat trebuie sa ma tin cu ambele maini strans de cap deoarece simt cum ceva sta sa pocneasca inauntru, la fierlcare miscare fie ea brusca sau nu apare un vajait care ma lasa partial dupa cateva ore bune de dureri.Dupa 3 zile de dureri mi-au aparut in palme zeci de bubite rosii.Poate fi de la aerul conditionat ? Pentru ca l-am cam folosit in ultimul timp si multa lume imi spune asta.Multumesc anticipat pentru ajutorul si timpul acordat, o zi frumoasa.
1 comentarii
Bună seara, mă doare capul deseori și am deviație de sept nazal. Transpir abundent în zona capului.Ce tratament să iau?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 3stare anormala
- 4Ce afectiune am?
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 0dureri cumplite de cap
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 1durere cap in timpul contactului sexual
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 2dureri difuze de cap si stare de lesin
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 20Dureri de cap zilnice, in forma continua, ameteala usoara si continua
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: