Durere de burta si menstruatie intarziata
Buna ziua,
De 3 zile ma doare burta exact ca si durerea menstruala si coincide si cu perioada in care trebuie sa-mi vina ciclul menstrual.Am 35 ani si un ciclu regulat de 27-28 zile.Azi e a 29 zi si nu mi-a venit ciclul insa repet, ma doare burta.Exclus sarcina !!! Alte simtome nu am.
De 3 zile ma doare burta exact ca si durerea menstruala si coincide si cu perioada in care trebuie sa-mi vina ciclul menstrual.Am 35 ani si un ciclu regulat de 27-28 zile.Azi e a 29 zi si nu mi-a venit ciclul insa repet, ma doare burta.Exclus sarcina !!! Alte simtome nu am.
12 comentarii
Daca se mai repeta si intarzierile sunt mai mari de 5 zile, ar trebui sa va vada un ginecolog.
Poate ati luat medicamente pentru raceala, alte medicamente sau ati trecut printr-o perioada de stres.
Poate ati luat medicamente pentru raceala, alte medicamente sau ati trecut printr-o perioada de stres.
buna ziua!Am 45 de ani, ultimul ciclu l am avut avut pe 11 februarie si pe 11 martie mi au curs doar cateva picaturi...am trompele legate de 13 ani...poate fi o sarcina extrauterina sau semne de menopauza?pana acum nu am avut avut probleme
Imi cer scuze, mi ati mai raspuns o data...posibil un inceput de menopauza dar e posibila si o sarcina extrauterina si am uitat sa spun ca pe deta de 27 feb mi au mai curs cateva picaturi...ultimul contact sexual l am avut pe data de 17 feb...cu un test de sarcina se poate afla si sarcina extruterna?
Buna seara scuzați dacă deranjez am avut ciclul ultima dată pe 7 octombrie îmi vine regulat la 28 de zile doar că luna aceasta încă nu mi-a venit de o săptămână am dureri de burta jos si merg destul de des la baie. Am făcut pe 14 noiembrie test și a ieșit negativ. Ce poate fi ce ma sfătuiți? Multumesc
Sunt multe cauze pentru care poate intarzia menstruatia. Mergeti la medicul ginecolog sa va consulte si sa vedeti cauzele si la medicul de familie pentru urinatul des. Pot fi doua probleme distincte.
Am 17 ani, De 2 luni îmi întârzie menstruația, luna acesta încă nu mi-a venit dar de câteva zile am dureri menstruale și noaptea nu prea pot dormi, din ce cauză poate fi asta?
Sunt peste 10 cauze ale intarzierii menstruale. Mergeti la un consult ginecologic. Dati cautare pe Google Cauze ale intarzierilor menstruale daca vreti sa cititi articole pe aceasta tema.
Buna, ieri trebuia sa imi vina menstruatia. Lunile trecute venea chiar mai repede cu cateva zile chiar si cu o saptamana dar acum a intarziat. Am dureri de burta ca cele menstruale. Luna aceasta am luat vitamine (Alive) si ma gandesc ca ele sa imi gi provocat intarzierea. E exclus sa fie vorba de o sarcina, nu?
Daca v-ati protejat corect e exclus sa fie vorba de o sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu mi a venit ciclul din 23 februarie!!! ajutor
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 1Exista sansa ?
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 0sunt insarcinata???
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 0Menstruație
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0Oare sunt însărcinată???
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 0Întârziere ciclu
- 1Întârzierea menstruației!
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Însărcinată sau nu?
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: