dupa avort sangerez in fiecare zi...

Pe 18 mai am facut un avort la cerere, in aceeasi zi incepand contraceptia cu anticonceptionale.Am sangerat in fiecare zi, inclusiv in prezent, dar putin cantitativ.Penultima pastila am uitat s-o iau, insa am luat-o pe ultima.menstruatia nu a venit, ba mai mult, sangerarea da semne ca vrea sa se opreasca.mentionez ca am mai avut nici un contact sexual in perioada asta, deci exclusa sarcina!
Intrebarile mele sunt:de ce am sangerat in fiecare zi?menstruatia nu s-a instalat din cauza pastilei omise?pot sa incep o noua folie dupa cele 7 zile de intrerupere fara sa fi avut menstruatie?
As fi foarte recunoscatoare daca mi s-ar raspunde...
Intrebarile mele sunt:de ce am sangerat in fiecare zi?menstruatia nu s-a instalat din cauza pastilei omise?pot sa incep o noua folie dupa cele 7 zile de intrerupere fara sa fi avut menstruatie?
As fi foarte recunoscatoare daca mi s-ar raspunde...
5 comentarii

Nu este motiv de panica. Spottingul(acea singerare mica dar constanta) poate aparea in primele 2-3 luni de utilizare a contraceptivelor, cu atit mai mult cu cit ati inceput contraceptia post-abortum. E firesc acum sa nu apara menstra, doar ati singerat atitea zile! Faceti pauza de 7 zile iar in cea de-a 8a incepeti urmatoarea folie, e foarte posibil ca lucrurile sa intre in normal

Va multumesc foarte mult, Dr.Evelin!!!Chiar ca incepusem sa intru in panica...Medicul meu m-a chemat la control dupa prima menstruatie care nevenind, nu stiam ce sa fac...Va multumesc!

am o intrebare...dar nu stiu cum, unde sa intru pt a putea primi un raspuns.va rog, sunt disperata!daca am scris unde nu trebuia imi cer scuze!

buna!as avea o intrebare si va rog sa mi raspundeti sincer...mai sunt virgina daca am sangerat?faza e k prietenul meu nu ma penetrat, , doar ne am "jucat" si nici nu am simtit nici o durere.va rog sa mi raspundeti!

va rog sami raspundeti, , , poti ramane insarcinata dc ejaculeaza in fund?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iminenta de avort
- 3am nevoie de pareri!
- 3sangerari prelungite
- 4Iminenta de avort?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 25avort si sexul
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 5sunt insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol
- 43pot lua Logest dupa avort?
- 2Nu mai am ciclu de 3 luni de la avort!
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 4Contraceptie dupa avort
- 2se numeste avort?
- 0Anticonceptionale dupa avort
- 0Avort in 9 saptamani!!
- 0Posibila menstruatie dupa intrerupere de sarcina
- 0Pauza între ciclurile menstruale doar de 1 saptamana
- 0Contracepție
Mai multe informații despre: Contraceptia dupa avort Avortul sangerarea prelungita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: