Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!

22-03-2011
ela, mincu
Nu este medic/terapeut
ela, mincu
am atacuri de panica agorafobie, azi am mers la un psihiatru si mi-a prescris xanax 1 pastila dimineata si una seara deci 50 de mg si seroxat 1 pastila de 20 mg credeti ca e in regula, , nu cumva ar fi trebuit sa fac si niste analize??? multumsc
9 comentarii
0
22-03-2011, ora 22:29
miray
Nu este medic/terapeut
miray
Ce fel de simptome ai ?Am facut si eu exact acelasi tratament 2 ani si ma simt excelent, pot spune ca mi-am revenit complet.
0
23-03-2011, ora 10:53
ela, mincu
Nu este medic/terapeut
ela, mincu
pai simtopmele sunt cam asa..ameteli oboseala nu am chef de nimic stau numai in casa am atacuri de panica mi-e teama sa merg cu metroul atubozul tanvaiul..imi amortesc palmele si mi s pune un nod in gat, , spatiile inchise..simt ca ma sufoc, , simt ca mise incalzeste tot corpul uneori din cauza starilor astea..spune-mi te rog tu ce simteai?
0
23-03-2011, ora 10:55
ela, mincu
Nu este medic/terapeut
ela, mincu
aa si tu iei acest tratament de 2 ani? eu nu vreau sa-l iua mai mult de o luna
0
29-03-2011, ora 15:08
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
poate ca psihoterapia te-ar ajuta mai mult, pastilele nu sunt indeajuns pentru tratamentul atacurilor de panica si agorafobiei, aceste nu sunt decat raspunsuri de frica deformate si pot fi rezolvate mai simplu prin expunerea treptata si gradata la obiectele care genereaza raspunsul acesta de frica.
0
30-03-2011, ora 20:28
ela, mincu
Nu este medic/terapeut
ela, mincu
ideea este ca nu ma pot deplasa decat pe jos si in zona nu am gasit inca un cabinet, , plus de asta banuiesc ca e f scump, are cineva ideea cam cat costa o sedinta si cam cate ar fi necesare??? merci!
0
31-03-2011, ora 12:10
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
daca gasesti un psiholog format in terpaia cognitiv comportamentala numarul mediu de sedinte e cam de 10, o data sau de doua ori pe saptamana, iar de cost variaza intre 50 si 70 de lei/sedinta
0
31-03-2011, ora 16:08
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
cel mai bine cauti pe internet un cabinet cat mai apropiat
0
25-07-2012, ora 22:13
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
ma numesc veronica si sunt tare intoarsa cu susul in jos.am 34 ani si de mult timp sunt stan patitul.AM suferit demult un soc legat de una dintre fetitele mele si de atunci viata mea sa schimbat numai in rau.am facut caderi de calciu asa mi sa spus la urg caci am ajuns de 2 ori cu simptomele ; ma sufocam, imi inghetau miinile; imi amortea fata, gura;simteam ca mor stari de lesin,.asa am petrecut mult timp asa vreau sa spun ca au trecut 8 ani de chin in care nu am mers nicaieri adica la psiholog.Acum 4, 5 ani iar am trecut prin alt soc cind a facut tatal meu infart din cauza ca nu era zi de la dumnezeu sa nu bea. era alcolic vreau sa spun bea cam 2, 3 kg de alcol pe zi. Atunci mam speriat foarte tare si cind am aflat simptomele infartului toate simptomele lui tata sau transmis la mine.OARE CUM SA MAI SCAP DE ACESTE SIMPTOME ?
AM AJNS LA O CLINICA LA UN MEDIC CARDIOLOG SI AM FACUT EKG doctorita mia s[pus asa ;ce ai draga tia murit soacra sau pisica ?a doua oara am ajuns in noiembrie 2011 si am facut din nou un ekg si doctorita mia spus ca nu sunt modificari.AM realizat ca daca imi spune cineva ca nam probleme la inima ma simt bine ceva timp adica 1 saptamina sau 2 dupa care din nou imi spun ca am probleme pentru ca simptomele revin si nu stiu in cotro so iau va rog ajutatima astept raspunsul dv
0
12-12-2013, ora 10:30
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Anxietatea generalizata, tulburarea de panica, obsesiile si compulsiile, stresul cronic, fobiile etc - se pot trata atat la cabinet cat si online.

Mai multe detalii despre terapia cognitiv comportamantala a tulburarilor anxioase puteti afla citind articolul din acest link:
-------------*

Speranta, perseverenta si succes!
Psiholog Roxana Patrascu

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: