Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!
am atacuri de panica agorafobie, azi am mers la un psihiatru si mi-a prescris xanax 1 pastila dimineata si una seara deci 50 de mg si seroxat 1 pastila de 20 mg credeti ca e in regula, , nu cumva ar fi trebuit sa fac si niste analize??? multumsc
9 comentarii
Ce fel de simptome ai ?Am facut si eu exact acelasi tratament 2 ani si ma simt excelent, pot spune ca mi-am revenit complet.
pai simtopmele sunt cam asa..ameteli oboseala nu am chef de nimic stau numai in casa am atacuri de panica mi-e teama sa merg cu metroul atubozul tanvaiul..imi amortesc palmele si mi s pune un nod in gat, , spatiile inchise..simt ca ma sufoc, , simt ca mise incalzeste tot corpul uneori din cauza starilor astea..spune-mi te rog tu ce simteai?
aa si tu iei acest tratament de 2 ani? eu nu vreau sa-l iua mai mult de o luna
poate ca psihoterapia te-ar ajuta mai mult, pastilele nu sunt indeajuns pentru tratamentul atacurilor de panica si agorafobiei, aceste nu sunt decat raspunsuri de frica deformate si pot fi rezolvate mai simplu prin expunerea treptata si gradata la obiectele care genereaza raspunsul acesta de frica.
ideea este ca nu ma pot deplasa decat pe jos si in zona nu am gasit inca un cabinet, , plus de asta banuiesc ca e f scump, are cineva ideea cam cat costa o sedinta si cam cate ar fi necesare??? merci!
daca gasesti un psiholog format in terpaia cognitiv comportamentala numarul mediu de sedinte e cam de 10, o data sau de doua ori pe saptamana, iar de cost variaza intre 50 si 70 de lei/sedinta
cel mai bine cauti pe internet un cabinet cat mai apropiat
ma numesc veronica si sunt tare intoarsa cu susul in jos.am 34 ani si de mult timp sunt stan patitul.AM suferit demult un soc legat de una dintre fetitele mele si de atunci viata mea sa schimbat numai in rau.am facut caderi de calciu asa mi sa spus la urg caci am ajuns de 2 ori cu simptomele ; ma sufocam, imi inghetau miinile; imi amortea fata, gura;simteam ca mor stari de lesin,.asa am petrecut mult timp asa vreau sa spun ca au trecut 8 ani de chin in care nu am mers nicaieri adica la psiholog.Acum 4, 5 ani iar am trecut prin alt soc cind a facut tatal meu infart din cauza ca nu era zi de la dumnezeu sa nu bea. era alcolic vreau sa spun bea cam 2, 3 kg de alcol pe zi. Atunci mam speriat foarte tare si cind am aflat simptomele infartului toate simptomele lui tata sau transmis la mine.OARE CUM SA MAI SCAP DE ACESTE SIMPTOME ?
AM AJNS LA O CLINICA LA UN MEDIC CARDIOLOG SI AM FACUT EKG doctorita mia s[pus asa ;ce ai draga tia murit soacra sau pisica ?a doua oara am ajuns in noiembrie 2011 si am facut din nou un ekg si doctorita mia spus ca nu sunt modificari.AM realizat ca daca imi spune cineva ca nam probleme la inima ma simt bine ceva timp adica 1 saptamina sau 2 dupa care din nou imi spun ca am probleme pentru ca simptomele revin si nu stiu in cotro so iau va rog ajutatima astept raspunsul dv
AM AJNS LA O CLINICA LA UN MEDIC CARDIOLOG SI AM FACUT EKG doctorita mia s[pus asa ;ce ai draga tia murit soacra sau pisica ?a doua oara am ajuns in noiembrie 2011 si am facut din nou un ekg si doctorita mia spus ca nu sunt modificari.AM realizat ca daca imi spune cineva ca nam probleme la inima ma simt bine ceva timp adica 1 saptamina sau 2 dupa care din nou imi spun ca am probleme pentru ca simptomele revin si nu stiu in cotro so iau va rog ajutatima astept raspunsul dv
Anxietatea generalizata, tulburarea de panica, obsesiile si compulsiile, stresul cronic, fobiile etc - se pot trata atat la cabinet cat si online.
Mai multe detalii despre terapia cognitiv comportamantala a tulburarilor anxioase puteti afla citind articolul din acest link:
-------------*
Speranta, perseverenta si succes!
Psiholog Roxana Patrascu
(*modificat de admin)
Mai multe detalii despre terapia cognitiv comportamantala a tulburarilor anxioase puteti afla citind articolul din acest link:
-------------*
Speranta, perseverenta si succes!
Psiholog Roxana Patrascu
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4emotivitate exagerata
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 3cum pot sa ma despart definitiv de el?
- 16ganduri obsesive
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 3Atacuri de panica inainte sa adorm!
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 7Junghi in partea stanga si dreapta
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 7Atac de panica la donarea de sange in scop terapeutic
- 2Tulburare anxioasa si atacuri de panica
- 5atac de panica?
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
- 35Atacuri de panica
- 1Anxietate, depresie sau ce se întâmplă cu mine?
- 4O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Agorafobia Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: