Afte pe locul dupa extractia molar 3 (de minte)

30-05-2017
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
Buna,

Vineri, 26.05.2017 am avut o extractie de masea de minte realizata de un profesor universitar doctor chirurg din Cluj, cu sutura, iar acolo unde am firele si pe langa gingie la controlul efectuat mi-au aparut local cateva afte in jurul firelor de sutura, care tin sa mentionez sunt cam dureroase. Va rog frumos sa imi dati un sfat ce as putea sa iau ca sa treaca aftele.

Apa de gura este recomandata ? (dupa extractia de masea de minte cu sutura locala realizata Vineri, 26.05.2017)

Astept cat se poate de urgent un sfat din partea cuiva avizat, prefer doctor stomatolog, eventual chirurg in maxilo-faciala.

Va multumesc,

O zi deosebita.
2 comentarii
0
30-05-2017, ora 15:52
Dr. A I
Dr. A I
Buna ziua, puteti da cu putin Anaftin pe ele. Aveti grija sa mentineti in continuare o igiena buna. Puteti folosi apa de gura si puteti sa va clatiti si cu ceai de plante bine strecurat (musetelul e cicatrizant si salvia e antiseptic)

O zi buna!
1
31-05-2017, ora 09:38
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
Doamna doctor va multumesc in mod deosebit pentru ajutor si raspuns. Sfatul dvs a fost de un real folos si ajutor pentru mine,
O zi deosebita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar aftele bucale?
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •