Afte pe locul dupa extractia molar 3 (de minte)
Buna,
Vineri, 26.05.2017 am avut o extractie de masea de minte realizata de un profesor universitar doctor chirurg din Cluj, cu sutura, iar acolo unde am firele si pe langa gingie la controlul efectuat mi-au aparut local cateva afte in jurul firelor de sutura, care tin sa mentionez sunt cam dureroase. Va rog frumos sa imi dati un sfat ce as putea sa iau ca sa treaca aftele.
Apa de gura este recomandata ? (dupa extractia de masea de minte cu sutura locala realizata Vineri, 26.05.2017)
Astept cat se poate de urgent un sfat din partea cuiva avizat, prefer doctor stomatolog, eventual chirurg in maxilo-faciala.
Va multumesc,
O zi deosebita.
Vineri, 26.05.2017 am avut o extractie de masea de minte realizata de un profesor universitar doctor chirurg din Cluj, cu sutura, iar acolo unde am firele si pe langa gingie la controlul efectuat mi-au aparut local cateva afte in jurul firelor de sutura, care tin sa mentionez sunt cam dureroase. Va rog frumos sa imi dati un sfat ce as putea sa iau ca sa treaca aftele.
Apa de gura este recomandata ? (dupa extractia de masea de minte cu sutura locala realizata Vineri, 26.05.2017)
Astept cat se poate de urgent un sfat din partea cuiva avizat, prefer doctor stomatolog, eventual chirurg in maxilo-faciala.
Va multumesc,
O zi deosebita.
2 comentarii
Buna ziua, puteti da cu putin Anaftin pe ele. Aveti grija sa mentineti in continuare o igiena buna. Puteti folosi apa de gura si puteti sa va clatiti si cu ceai de plante bine strecurat (musetelul e cicatrizant si salvia e antiseptic)
O zi buna!
O zi buna!
Doamna doctor va multumesc in mod deosebit pentru ajutor si raspuns. Sfatul dvs a fost de un real folos si ajutor pentru mine,
O zi deosebita.
O zi deosebita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Puroiul si sangele
- 5am 3 afte in gura, apar destul de des... uneori chiar si odata la 3 luni
- 5Umflatura la gingia maselei
- 5Candidoza pe limba si afte
- 46Limba crapata si dureroasa
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 10afte bucale
- 3Afte care nu raspund la tratament de o luna de zile
- 0Afte bucale dar nedureroase
- 2afta dureroasa pe obraz interior
- 0Puroi la masea de 6 zile:((