Afte bucale frecvente
Buna dimineata.
Problema mea ar fi in felul urmator: in ultima perioada, la un interval de 2 saptamani, maxim 3 imi apar afte bucale care ma "ard" la suflet.
In acest moment am una sub limba si doua pe obrazul drept si ultima data am avut cam pe la sfarsitul lunii aprilie(evident de Paste eram cu afte).
Am luat si o solutie contra aftelor bucale, insa fara niciun efect.
As dori si eu sa stiu de ce imi apar asa de des, sunt atent cu igiena (atat oral, cat si a mainilor) si indiferent ce as face tot imi apar, dar si o solutie pentru prevenirea lor.
Din ce am citit pe net nu ar exista medic specializat pe asemenea problema, asa ca as dori si eu o sugestie, la ce medic sa ma adresez.
Multumesc anticipat.
Problema mea ar fi in felul urmator: in ultima perioada, la un interval de 2 saptamani, maxim 3 imi apar afte bucale care ma "ard" la suflet.
In acest moment am una sub limba si doua pe obrazul drept si ultima data am avut cam pe la sfarsitul lunii aprilie(evident de Paste eram cu afte).
Am luat si o solutie contra aftelor bucale, insa fara niciun efect.
As dori si eu sa stiu de ce imi apar asa de des, sunt atent cu igiena (atat oral, cat si a mainilor) si indiferent ce as face tot imi apar, dar si o solutie pentru prevenirea lor.
Din ce am citit pe net nu ar exista medic specializat pe asemenea problema, asa ca as dori si eu o sugestie, la ce medic sa ma adresez.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
La catedra de patologie orala din cadrul facultatii de stomatologie, Bucuresti.
Buna seara,
am ascultat acum cateva zile la TV..intr-o emisiune un medic care, zicea, ca prima masura de preventie:
-dizolva o aspirina intr-un pahar cu apa si clateste de 3-4 ori /zi.
NU inghiti.
O seara buna.
am ascultat acum cateva zile la TV..intr-o emisiune un medic care, zicea, ca prima masura de preventie:
-dizolva o aspirina intr-un pahar cu apa si clateste de 3-4 ori /zi.
NU inghiti.
O seara buna.
Eu nu am auzit de metoda asta, probabil ca e buna, insa n-as recomanda-o pe termen lung din alte motive decit cele legate de afte. Aspirina este un acid, si folosita in acest mod timp indelungat, cu timpul va avea un efect negativ asupra smaltului dintilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura la gingia maselei
- 3polip sau tumora?
- 3Doresc un sfat... copilul are afte in gurita si pe amigdale
- 3Afte care nu raspund la tratament de o luna de zile
- 2afta dureroasa pe obraz interior
- 2Afta bucala
- 5afte bucale, usturime in gat
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 1Aparitie frecventa a aftelor bucale.
- 3puroi la masea
- 1Afte una dupa alta...un raspuns va rog frumos