Afte bucale frecvente

17-05-2011
ClaudiuSrb
Nu este medic/terapeut
ClaudiuSrb
Buna dimineata.

Problema mea ar fi in felul urmator: in ultima perioada, la un interval de 2 saptamani, maxim 3 imi apar afte bucale care ma "ard" la suflet.
In acest moment am una sub limba si doua pe obrazul drept si ultima data am avut cam pe la sfarsitul lunii aprilie(evident de Paste eram cu afte).
Am luat si o solutie contra aftelor bucale, insa fara niciun efect.
As dori si eu sa stiu de ce imi apar asa de des, sunt atent cu igiena (atat oral, cat si a mainilor) si indiferent ce as face tot imi apar, dar si o solutie pentru prevenirea lor.
Din ce am citit pe net nu ar exista medic specializat pe asemenea problema, asa ca as dori si eu o sugestie, la ce medic sa ma adresez.

Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
17-05-2011, ora 14:04
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
La catedra de patologie orala din cadrul facultatii de stomatologie, Bucuresti.
0
17-05-2011, ora 19:02
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,

am ascultat acum cateva zile la TV..intr-o emisiune un medic care, zicea, ca prima masura de preventie:

-dizolva o aspirina intr-un pahar cu apa si clateste de 3-4 ori /zi.

NU inghiti.

O seara buna.
0
17-05-2011, ora 20:01
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Eu nu am auzit de metoda asta, probabil ca e buna, insa n-as recomanda-o pe termen lung din alte motive decit cele legate de afte. Aspirina este un acid, si folosita in acest mod timp indelungat, cu timpul va avea un efect negativ asupra smaltului dintilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar aftele bucale?
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •