Afta

Bună ziua, va rog mult sa ma ajutați. Anul trecut după o răceală zdravănă și o stare psihica proasta mi a apărut o afta nedureroasa pe obrazul interior. Am tot tratat o, ba cu glicerina ba cu spray cu propolis și nimic. Saptamana trecuta farmacista mi a recomandat nistatina pastiluțe. Zis și făcut. Am sput 3 pe zi și după 2 zile afta se micșorare dar imediat lângă ea mi a apărut o umflatura destul de lunga, nedureroasa ca și cum am făcut o alergie la ceva. Se poate sa fie de la nistatina. Am luat ceva de alergie, dar vad ca nu da înapoi. Ce sa fac?
2 comentarii

E interesant ca faci experimente pe tine cu tot felul de medicamente
În loc sa mergi la un Stomatolog... Uneori aftele au ca și cauza infecțiile dentare. De asemenea cred ca e cazul de Gastrologie și schimbarea stilului alimentar. Alta cauza a aftelor este o problema pe intestin. Intoleranta la anumite alimente
În loc sa mergi la un Stomatolog... Uneori aftele au ca și cauza infecțiile dentare. De asemenea cred ca e cazul de Gastrologie și schimbarea stilului alimentar. Alta cauza a aftelor este o problema pe intestin. Intoleranta la anumite alimente

Asa este domnul doctor. Chiar am niște probleme, culmea este ca am fost la dentist și anul trecut și anul asta și le rezolv, dar nu l am întrebat nimic de afta. Mulțumesc din suflet pentru răspuns. Paște fericit!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura la gingia maselei
- 7Nu stiu ce este da nu vrea sa mai treaca?!?!
- 275Puroi la masea
- 2Afte in gat
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 3Afte bucale frecvente
- 0Afte bucale dar nedureroase
- 2Afta bucala
- 5afte bucale, usturime in gat
- 1Aparitie frecventa a aftelor bucale.
- 1masea umflata, ce sa fac?
- 1Afte bucale pe cerul gurii
- 6Puroi (galben si dens) gingie
- 3Aftele bucale au legătura cu stomacul ?
- 1Candida sau altceva?
- 1Stomatita la copii
- 1Aftă bucală și ganglion inflamat
- 2Cavitatea bucala
- 4Afte bucale
Mai multe informații despre: Aftele bucale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: