Afta
Bună ziua, va rog mult sa ma ajutați. Anul trecut după o răceală zdravănă și o stare psihica proasta mi a apărut o afta nedureroasa pe obrazul interior. Am tot tratat o, ba cu glicerina ba cu spray cu propolis și nimic. Saptamana trecuta farmacista mi a recomandat nistatina pastiluțe. Zis și făcut. Am sput 3 pe zi și după 2 zile afta se micșorare dar imediat lângă ea mi a apărut o umflatura destul de lunga, nedureroasa ca și cum am făcut o alergie la ceva. Se poate sa fie de la nistatina. Am luat ceva de alergie, dar vad ca nu da înapoi. Ce sa fac?
2 comentarii
E interesant ca faci experimente pe tine cu tot felul de medicamente
În loc sa mergi la un Stomatolog... Uneori aftele au ca și cauza infecțiile dentare. De asemenea cred ca e cazul de Gastrologie și schimbarea stilului alimentar. Alta cauza a aftelor este o problema pe intestin. Intoleranta la anumite alimente
În loc sa mergi la un Stomatolog... Uneori aftele au ca și cauza infecțiile dentare. De asemenea cred ca e cazul de Gastrologie și schimbarea stilului alimentar. Alta cauza a aftelor este o problema pe intestin. Intoleranta la anumite alimente
Asa este domnul doctor. Chiar am niște probleme, culmea este ca am fost la dentist și anul trecut și anul asta și le rezolv, dar nu l am întrebat nimic de afta. Mulțumesc din suflet pentru răspuns. Paște fericit!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am 3 afte in gura, apar destul de des... uneori chiar si odata la 3 luni
- 4Bubite albe dureroase in gura - gingie, obraz- posibil afte?
- 5imi apar afte bucale aproape in fiecare luna
- 3polip sau tumora?
- 1despre afte
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 10afte bucale
- 3Afte bucale frecvente
- 2afta dureroasa pe obraz interior
- 0Imi apar foarte multe afte
- 3Durere de masea
- 3Durere surda
- 1Afte bucale pe cerul gurii
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa