Afta

30-04-2021
Geta1972
Nu este medic/terapeut
Geta1972
Bună ziua, va rog mult sa ma ajutați. Anul trecut după o răceală zdravănă și o stare psihica proasta mi a apărut o afta nedureroasa pe obrazul interior. Am tot tratat o, ba cu glicerina ba cu spray cu propolis și nimic. Saptamana trecuta farmacista mi a recomandat nistatina pastiluțe. Zis și făcut. Am sput 3 pe zi și după 2 zile afta se micșorare dar imediat lângă ea mi a apărut o umflatura destul de lunga, nedureroasa ca și cum am făcut o alergie la ceva. Se poate sa fie de la nistatina. Am luat ceva de alergie, dar vad ca nu da înapoi. Ce sa fac?
2 comentarii
0
30-04-2021, ora 21:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
E interesant ca faci experimente pe tine cu tot felul de medicamente
În loc sa mergi la un Stomatolog... Uneori aftele au ca și cauza infecțiile dentare. De asemenea cred ca e cazul de Gastrologie și schimbarea stilului alimentar. Alta cauza a aftelor este o problema pe intestin. Intoleranta la anumite alimente
0
01-05-2021, ora 06:57
Geta1972
Nu este medic/terapeut
Geta1972
Asa este domnul doctor. Chiar am niște probleme, culmea este ca am fost la dentist și anul trecut și anul asta și le rezolv, dar nu l am întrebat nimic de afta. Mulțumesc din suflet pentru răspuns. Paște fericit!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar aftele bucale?
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •