despre afte

buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-o problema care ma deranjeaza de citeva luni bune. la inceput mi-au aparut mici basicute in cavitatea bucala, care au trecut de la sine. acum de aproape 3 saptamini aceste basicute au aparut pe limba si in acelasi timp am limba incarcata si am usturimi f mari chiar si la inghitirea apei. pina acum nu stiu sa fi suferit cu stomacul, decit ca sufar de constipatie (scaun la 3 -4 zile). urmez cu un preparat recomandat de medicul de familie (tretraciclina, hidrocortizon, romergan, stamicin, glicerina, vit B2, vit A) dar nu vad imbunatatiri.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac si cum pot afla cauza. ce analize se pot face in astfel de cazuri? va multumesc anticipat.
1 comentarii

dacaeste o constipatie veche.. este foarte grav..
toate toxinele care raman in intestinul gros mai mult de 24 de ore se reabsorb in organizm!!!
trebui esa mergeti la Gastrologie sa faceti ecografie abdominala. endoscopie gastrica si colonoscopie
toate toxinele care raman in intestinul gros mai mult de 24 de ore se reabsorb in organizm!!!
trebui esa mergeti la Gastrologie sa faceti ecografie abdominala. endoscopie gastrica si colonoscopie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 46Limba crapata si dureroasa
- 3polip sau tumora?
- 3Afte bucale frecvente
- 3Afte care nu raspund la tratament de o luna de zile
- 1Aparitie frecventa a aftelor bucale.
- 1masea umflata, ce sa fac?
- 12Puroi la masea
- 1Afte bucale pe cerul gurii
- 1aftele la copil de 1 an si 3 luni
- 3Puroi masea
- 6Fetita mea are 10 ani si face afte la limba intr-o forma f grava
- 3Aftele bucale au legătura cu stomacul ?
- 4Afta recidivanta
- 9dureri dantura
- 1Doua bubite albe pe buza
- 1Stomatita la copii
- 3Afta cu durere ureche
- 1Afte bucale
- 3Afte repetate
- 0Transmitere HIV afta bucala
Mai multe informații despre: Aftele bucale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: