Zona zoster si scoala
Am fost diagnosticat cu Zona Zoster(desi in mod ciudat nu ma mananca, nu ma doare) si as dori sa pot merge in continuare la scoala ca sa nu pierd timpul caci sunt a 12 a si e un an greu.Vreo metoda de izolare a veziculelor?Multumesc Anticipat.
4 comentarii
Daca nu va supara puteti merge la scoala, insa sa va feriti de curenti de aer reci si avertizati colegii care nu au facut varsat de vant sa stea mai la distanta de dvs.
Va multumesc Domnule Doctor pentru raspuns!E o forma usoara de 2-3 cm patrati deci ma pot duce caci nu-mi provoaca neplaceri!
de 6 zile am niste dureri, intepaturi, arsuri groaznice insuportabile in partea dreapta sub coaste aceste dureri au fost asociate cu o dischinezie biliara de catre medicul de familie dar aseara mi au aparut niste pete rosi cu niste bubite mici cu lichid in ele in zona unde am amvut durerile si am mancarimi groaznice si cand ma scarpin ma ustura si inca prezint dureri in zona respectiva
Probabil ca ati facut o zona zoster. Mergeti acum la un medic dermatolog pentru a va prescrie un tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu stiu ce se intampla
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 10ce sa cred?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 4in urma analizelor de laborator are tricomonas si candida
- 3un fel de cosuri pe testicole
- 5Proteine naturale
- 13Consum alcool, in cantitati...
- 7probleme cu vocea si am 14 ani
- 4Despre vocea subtire la adolescent
- 9dureri de picior
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 4am o fetita de 14 ani care este dependenta de fondul de ten si de machiajuri
- 7Ma doare testicolul stang
- 8fosta prietenului meu
- 4Durere zona lombara
- 0Din cauza certurilor din familie, am inceput sa respir greu si mi-a crescut tensiunea
Mai multe informații despre: Zona Zoster Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: