Zona zoster si scoala
Am fost diagnosticat cu Zona Zoster(desi in mod ciudat nu ma mananca, nu ma doare) si as dori sa pot merge in continuare la scoala ca sa nu pierd timpul caci sunt a 12 a si e un an greu.Vreo metoda de izolare a veziculelor?Multumesc Anticipat.
4 comentarii
Daca nu va supara puteti merge la scoala, insa sa va feriti de curenti de aer reci si avertizati colegii care nu au facut varsat de vant sa stea mai la distanta de dvs.
Va multumesc Domnule Doctor pentru raspuns!E o forma usoara de 2-3 cm patrati deci ma pot duce caci nu-mi provoaca neplaceri!
de 6 zile am niste dureri, intepaturi, arsuri groaznice insuportabile in partea dreapta sub coaste aceste dureri au fost asociate cu o dischinezie biliara de catre medicul de familie dar aseara mi au aparut niste pete rosi cu niste bubite mici cu lichid in ele in zona unde am amvut durerile si am mancarimi groaznice si cand ma scarpin ma ustura si inca prezint dureri in zona respectiva
Probabil ca ati facut o zona zoster. Mergeti acum la un medic dermatolog pentru a va prescrie un tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Mai cresc sau nu?
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 37ganglion marit dupa ureche
- 3sangerare anala la copil de 13 ani
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 5Cade parul foarte rau
- 4am aproape 18 ani si ciclul neregulat
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 6o fi anexita?
- 6Fata, 15 ani, relatie cu baiat de 21 ani - cum sa procedez?
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 11De ce mă doare în partea stângă când alerg?
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 10Am 16 ani si am o problema.
- 10Sunt disperat
Mai multe informații despre: Zona Zoster Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: