Zona zoster si scoala
Am fost diagnosticat cu Zona Zoster(desi in mod ciudat nu ma mananca, nu ma doare) si as dori sa pot merge in continuare la scoala ca sa nu pierd timpul caci sunt a 12 a si e un an greu.Vreo metoda de izolare a veziculelor?Multumesc Anticipat.
4 comentarii
Daca nu va supara puteti merge la scoala, insa sa va feriti de curenti de aer reci si avertizati colegii care nu au facut varsat de vant sa stea mai la distanta de dvs.
Va multumesc Domnule Doctor pentru raspuns!E o forma usoara de 2-3 cm patrati deci ma pot duce caci nu-mi provoaca neplaceri!
de 6 zile am niste dureri, intepaturi, arsuri groaznice insuportabile in partea dreapta sub coaste aceste dureri au fost asociate cu o dischinezie biliara de catre medicul de familie dar aseara mi au aparut niste pete rosi cu niste bubite mici cu lichid in ele in zona unde am amvut durerile si am mancarimi groaznice si cand ma scarpin ma ustura si inca prezint dureri in zona respectiva
Probabil ca ati facut o zona zoster. Mergeti acum la un medic dermatolog pentru a va prescrie un tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Tahicardie la 15 ani?!
- 3ca parere aveti despre acest regim
- 18sani mici la adolescente
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 9o gramada de simptome si niciun raspuns
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 3De vreo 5-6 luni pur si simplu numai are vocea dinainte, este ragusit
- 7ruperea atei, usturimi insuportabile - ajutor!
- 7va rog sa imi spuneti cum sa trateaza zona zoster?
- 5Cos (galben) pe testicul
- 1complicatie...zona zoster
- 8Tratament... am fimoza?
- 1alopecie la adolescent
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 11nu-l inteleg..
- 9avort fara sa afle parintii
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 4Ob-ul este sau nu un obiect ce dezvirgineaza?
- 0Din cauza certurilor din familie, am inceput sa respir greu si mi-a crescut tensiunea
Mai multe informații despre: Zona Zoster Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: