Alzheimer si tratamentul pe baza de alcool
Doamne ajuta! Tatal meu sufera de Alzheimer si pe langa tratamentul specific am incercat si unul naturist dar, am observat ca acesta are si o concentratie mica de alcool. Din cate stie oricine, alcoolul poate dauna creierului nu doar in cantitati mari (betie)...mai ales la un bolnav. Deci, este total contraindicat orice tratament care are in compozitie alcool(datorita macerarii)?Va rog mult, un raspuns deca se poate.Multumesc mult.
1 comentarii
0
12-08-2010, ora 01:53
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Valll,
Alcoolul, chiar şi în cantităţi mici, poate dăuna creierului, mai ales în cazul unui suferind de maladia Alzheimer, dar nu este neapărat contraindicat, dacă este ingurgitat prin intermediul unor preparate naturopate, cum ar fi preparatele macerate, însă nici nu este foarte recomandat.
Pentru a elimina alcoolul din preparatul naturist, cel obţinut prin macerare, recurgeţi la administrarea dozei prescrise, prin intermediul diluării într-o cantitate mică de apă călduţă. Apa călduţă va favoriza procesul de evaporare naturală a alcoolului, indiferent dacă acesta, în preparatul respectiv, există într-o cantitate/concentraţie mai mare sau mai mică.
Consultaţi-vă cu medicul curant al tătălui dvs., pentru a vă da aviz de apelare la această tehnică (s-ar putea ca diluarea să nu poată fi posibilă sau să afecteze calitatea preparatului, ceea ce ar contraindica-o).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alcoolul, chiar şi în cantităţi mici, poate dăuna creierului, mai ales în cazul unui suferind de maladia Alzheimer, dar nu este neapărat contraindicat, dacă este ingurgitat prin intermediul unor preparate naturopate, cum ar fi preparatele macerate, însă nici nu este foarte recomandat.
Pentru a elimina alcoolul din preparatul naturist, cel obţinut prin macerare, recurgeţi la administrarea dozei prescrise, prin intermediul diluării într-o cantitate mică de apă călduţă. Apa călduţă va favoriza procesul de evaporare naturală a alcoolului, indiferent dacă acesta, în preparatul respectiv, există într-o cantitate/concentraţie mai mare sau mai mică.
Consultaţi-vă cu medicul curant al tătălui dvs., pentru a vă da aviz de apelare la această tehnică (s-ar putea ca diluarea să nu poată fi posibilă sau să afecteze calitatea preparatului, ceea ce ar contraindica-o).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 7sotul se simte "ca dupa ce bei"... ce sa fie?
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 2alcoolica, eu?
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 0Alcoolul creşte riscurile de cancer intestinal
- 5mama si fratele alcoolici iar tatal decedat nu stiu ce sa mai fac
- 15Cum sa ma las de baut?
- 4Ce trebuie sa fac sa scap de alcool?
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 2Efecte ale consumului de alcool...?
- 0boala alzheimer
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 2Sinuzita sfenoidala si Alzheimer
- 1nu vrea sa renunte la alcool dar nici de dragul fetite
- 0Alzheimer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: