Exces alcool
Buna ziua. In ultimele zile am baut peste masura 2 zile la rand consecutiv (bere), dupa care a2-a zi m-am simtit f. rau aveam ameteli iar treptat au inceput palpitatii la inima ametelile se accentuau, aveam o stare de slabiciune am zis gata... se taie filmul.Am fost la urgente, aveam tensiunea si ekg normal, mi-a injectat glucoza si un calmant si mi-am revenit.Noaptea am dormit bine dar in schimb am ramas cu o stare de usoara ameteala si frica.Mentionez ca acum 16 ani am avut encefalita, m-am tratat dar mi-e frica sa nu fie vorba de o revenire a acelei boli. Daca stau singur in casa intru mai rau in panica, nu stiu ce sa fac, simt o usoara presiune asupra tamplelor, sunt dezorientat. In ultimul timp am avut si un deces in familie, asta ar fi fost si unul din motivele excesului de alcool, nesiguranta zilei de maine grija banilor... Va rog explicati-mi ce se intampla cum scap de asa ceva?
2 comentarii
Am trecut si eu prin asta. Tot bere beam. Odata am chemat salvarea ca am crezut ca am facut atac cerebral. Incepusem sa fiu ipohondra rau. Las-o usor cu alcoolul, nu te mai gandi la nimic rau iar pentru o perioada iti recomand sa iei niste calmante (extraveral) si fa ceva relaxant, ca sa nu te agite mai tare. Berea e foarte rea in exces, mai ales pentru cap. Multa sanatate!
Probabil ati avut niste mici atacuri de panica. Renuntati complet la alcool si la orice fel de stimulent nervos - cafea, ciocolata, tutun etc. Incercati sa ocoliti gandurile negative, sa va relaxati si sa fiti calm indiferent de situatie si nu va mai faceti griji, altfel atacurile de panica si anxietatea se vor amplifica. Daca situatia se inrautateste cu timpul, luati-va trimitere la un medic psihiatru, sa va prescrie anxiolitice si eventual antidepresive. Pana atunci, fara alcool, cafea si tutun si luati niste calmante mai usoare din plante si beti ceai de valeriana.
Sanatate multa si Sarbatori fericite!
Sanatate multa si Sarbatori fericite!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Boala maniaco-depresiva - Cum il salvam?
- 3Comportament agresiv, obsesiv, complexat
- 11Mama mea este alcoolica
- 3postinor si alcool
- 8Simptome multiple
- 3consumul exagerat de alcool
- 36Cum pot sa ajut o persoana dependenta de alcool
- 10Iarba vs. tutun vs. alcool
- 2alcoolica, eu?
- 18Consumul moderat o problema?
- 4nuxvomica ajuta la diminuarea consumului de alcool?
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 8Stare de oboseala
- 4antialcoolici.. sfaturi/solutii antialcoolism
- 15Cum sa ma las de baut?
- 8de vreo 4-5 zile ma simt ametit, ma simt pe alta lume
- 2Efecte ale consumului de alcool...?
- 3palpitatii rapide cand consum alcool
- 4Pierderi de memorie dupa consumul de alcool
- 1Hematemeza dupa consum exagerat de alcool + analize
Mai multe informații despre: Alcoolul consumul de alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: