alzheimer?
tatal meu a suferit un accident vascular.a fost internat si asta i-a scris pe fisa de externare.l-am dus la un neurolog si i-a prescris niste pastile pt recapatarea cunostintei, sa fie mai lucid.fara sa ii dea un diagnostic.si a trecut aprox o luna si ceva si nu vad nici o schimabare.am citit multe despre boli psihice si cred ca are alzeihmer pt ca are toate simptomele acestei boli.dar AM O CURIOZITATE: alzeihmerul e o boala care se vindeca?isi poate recapata luciditatea sau va ramane asa tot restul vietii.astept un raspuns VA ROOOOOG!!!!!!!!!
2 comentarii
Buna ziua,
Alzheimer e o boala care nu se vindeca; problemele se pot controla cit de cit pentru o perioada de timp. Dar, in primul rind in cazul tatalui, cel mai probabil nu e o dementa Alzheimer, ci una vasculara, date fiind antecedentele de accident vascular. Pentru ameliorarea simptomelor ar trebui facut un tratament specific, f scump dar compensat 100% de stat, Aricept sau Exelon. Trebuie sa il internati intr-un serviciu de psihiatrie, noi tratam demente, neurologii mai putin.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatrie
Alzheimer e o boala care nu se vindeca; problemele se pot controla cit de cit pentru o perioada de timp. Dar, in primul rind in cazul tatalui, cel mai probabil nu e o dementa Alzheimer, ci una vasculara, date fiind antecedentele de accident vascular. Pentru ameliorarea simptomelor ar trebui facut un tratament specific, f scump dar compensat 100% de stat, Aricept sau Exelon. Trebuie sa il internati intr-un serviciu de psihiatrie, noi tratam demente, neurologii mai putin.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatrie
off..aveti dreptate.m-am gandit ca trebuie dus undeva unde sa aiba asistenta medicala.mersi mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mi-e teama de Alzheimer...
- 3alzheimer sau nu?
- 7sotul se simte "ca dupa ce bei"... ce sa fie?
- 8Boala Alzheimer, o realitate frecvent întâlnită
- 5Atac de panica
- 6E posibil ca o persoana cu dementa alzheimer sa manifeste spasme puternice?
- 16A fost depistat cu tumora vezicala
- 2Sinuzita sfenoidala si Alzheimer
- 3dementa de tip alzheimer
- 1Ce boala este aceasta boala (Alzheimer? tumoatre cerebrala? altele?)
- 4Medicamentele pentru Alzheimer si Dementa senila incetinesc agravarea bolii?
- 4batrana 80 ani - dementa si alzheimer?
- 0Neurolog la domiciliu?
- 3Pentru boala Alzheimer
- 5Fractura ischio- pubiana dr. - varstinici!
- 0Althzaimers dementa
- 4Semn de Dementa Cumva ?
- 3Medicatie gresita dementa?
Mai multe informații despre: Alzheimer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: