alergie cred la o atingere mai dura
Buna sunt Lucian si de cativa ani observ caci la fiecare atingere putin mai dura, lovitura, zgarietura, sau strangere locul unde m-am lovit, pielea mi se unfla mai mult sau mai putin depinde de duritatea loviturii, apoi dispare in ceva timp tot asa depinzand de duritatea loviturii, apare pe fata, gat, maini, spate, piept, abdomen, picioare adica aproape peste tot, este prima oara cand scriu despre aceasta si sper ca cei care sunt in spatele acestui foarte bun sait sa ma poata ajuta, va multumesc mult.
7 comentarii
Nu am suficiente date despre aspectul umflaturilor.Vreau mai multe detalii ca sa imi pot da seama ce se intimpla
sunt rosii, ia forma zgarieturii sau loviturii, daca ma lovesc locul acela ea forma loviturii, daca ma zgariu ea forma zgarieurii adica linie, sau cerc de la pumn, pot face o poza daca ajuta, maicamea zice ca am pielea sensibila, si la scoala daca luam o palma se-n rosea imediat locul, la inceput se-nroseste apoi ramane doar o umflatura de culoarea pìelii, sau daca ma mananca spatele si ma scarpin imi raman urma unghilor, nu stiu ce sa mai zic
Aveti ceea ce se numeste "dermografism ". Nu este nimic grav, multa lume are asa ceva. Dar de ce nu mergeti la un Dermatolog? Dermografismul are multe cauze, una dintre ele ar fi o afectiune digestiva, precum giardia, sau puteti face urticari la presiune pe un fond atopic, adica o sensibilitate alergica. Nu aveti si alte alergii, probleme cu ficatul.? V-ati facut vreodata analize de singe ?
multumesc mult, macar stiu ceva despre ea, o sa merg la un dermatolog cu prima ocazie cand o sa merg in romania, sau aici in spania, mi-am facut tot felul d analize si sunt super sanatos in rest d aceasta boala a pielii, am tot zis ca ma duc la doctorita d familie cand am fost in romania, dar am plecat p neasteptat si nam mai fost, nu fumez sunt grijuliu si cu mancare si educat in toate... multumesc si daca n-ai aveti vreo parere si timp v-as multumii
am uitat sa va spun, am ceva greutati sa respir la caldura sau aer inchis, dar nu e grav
Pentru drcodrina:
intrebati mai sus daca o persoana suferind de alergii are cumva afectiuni digestive sau hepatice. Ati putea cumva sa-mi spuneti daca poate exista o legatura intre o afectiune hepatica (steatoza hepatica) si o alergie cronica la presiune pe care o am de mai multi ani ?
Mentionez ca am fost internat la spitalul Malaxa, si ca la teste nu am avut reactie pozitiva la nici unul din factorii alergenici testati.
intrebati mai sus daca o persoana suferind de alergii are cumva afectiuni digestive sau hepatice. Ati putea cumva sa-mi spuneti daca poate exista o legatura intre o afectiune hepatica (steatoza hepatica) si o alergie cronica la presiune pe care o am de mai multi ani ?
Mentionez ca am fost internat la spitalul Malaxa, si ca la teste nu am avut reactie pozitiva la nici unul din factorii alergenici testati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16alergii ale pielii???
- 1Alergie sau astm bronsic?
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 11alergie in timpul sarcini
- 61nu pot sa respir!
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 3Alergie sau altceva?
- 11alergie la nichel
- 2reactie alergica, sau intoleranta
- 9bubite rosii
- 17intoleranta la histamina
- 10Bube pe piele
- 4Alergie, nu stiu ce sa mai fac ! AJUTOR!
- 3Alergie probabil
- 5imflaturi rosii, mi se umfla gitul ca nu pot respira, ochii ca nu vad deloc si buzele ca nu pot minc
- 4Alergie la dulciuri.
- 3mancarime de la praf, miros de vopsea si alte lucruri...
- 3alergia la un decongestionant nazal
- 1Bubite Sangerii pe piept dupa Tomograf
- 2Bubite pe maini
Mai multe informații despre: Reactia alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: