Ajutor! menstra mi-a intarziat deja cu 2 zile

Am si eu o mare problema si sper sa imi dea cineva un raspuns...Pe data de 30 septembrie am avut ultima menstra(o am regulata, la exact 28 zile).Pe 13 octombrie am avut un contact sexual neprotejat.Nu a ejaculat inauntru insa eu eram in perioada fertila(a doua zi de fertilitate mai exact).Am facut la 1 sapt 2 teste de sarcina cumparate de la farmacie pe care scria:TEST DE SARCINA SIGUR SI RAPID:SE POATE FOLOSI LA 5 ZILE DE LA DATA CONCEPTIEI.Au iesit negative.
La cateva zile am repetat cu acelas tip de test si tot negativ.Pe data de 26 oct, adik la exact 2 sapt de la contact am mai facut inca un test din acela si unul Sure check.Ambele negative.
Si totusi...menstra mi-a intarziat deja cu 2 zile si nu da semne sa vina(balonari, dureri de burta, o scurgere vaginala mai abundenta inainte...care de obicei le aveam).Exista sanse sa fiu?Sau intarzierea poate fi din cauza stresului?
La cateva zile am repetat cu acelas tip de test si tot negativ.Pe data de 26 oct, adik la exact 2 sapt de la contact am mai facut inca un test din acela si unul Sure check.Ambele negative.
Si totusi...menstra mi-a intarziat deja cu 2 zile si nu da semne sa vina(balonari, dureri de burta, o scurgere vaginala mai abundenta inainte...care de obicei le aveam).Exista sanse sa fiu?Sau intarzierea poate fi din cauza stresului?
2 comentarii

O sarcina nu poate fi exclusa. Trebuie sa mai aveti rabdare inca 5 zile (poate vine menstruatia pana atunci), apoi, daca nu vine, sa repetati testul da sarcina.

Astazi de dimineata am facut iar un test de sarcina.Unul digital care iti poate spune si in cate saptamani esti(1-2 sapt, 3-4 sau 5+)si a iesit negativ...Acum pe seara am facut inca 2 si tot negative...Dar totusi menstra nu da nici un semn...:(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??