Sotul depedent de jocurii de noroc

Sunt o mamica de 38 de ani care are un baietel de 3 anisori cu autism si sunt si insarcinata in 3 luni. Problema mea este ca nu m-ai pot sa lupt cu sotul meu care este depedent de jocurii de noroc. Mai rau ca nu vrea sa recunoasca ca are o problema. Nu am cu cine vorbii de problema lui parintii lui nu vor sa accepte ca el are o problema. Si eu nu m-ai pot lupta singura si cu problema baietelului care are autism si cu sotul meu. Nu vreau sa il parasesc ptr cs il iubesc si vreau sa il ajut vreau o familie fericita si frumoasa asta imi doresc. Cred ca si eu am intrat intr-o depresie destul de grava si nu stiu ce sa m-ai fac. Financiar nu imi pot permite sa platesc un psiholog. Platesc terapia copilului care este foarte scumpa. Va multumesc daca ma puteti sfatui.
4 comentarii

Dvs nu puteti plati un psiholog, si el isi bate joc de banii castigati. E de plans!
Era cu anii in urma si eram intr-o situatie foarte grea, si Dumnezeu mi-a ajutat si dupa ani de zile incerc sa ajut oameni, poate uneori si numai cu o vorba buna. Merge-ti spovediti-va si impartasiti-va, daca preotul va accepta. Si RUGACIUNEA SI VIATA CORECTA dusa de unul dintre soti, il poate schimba si pe celalalt.
Nu aveti nasi cu care sa pastrati legatura? Poate o discutie mai realista a dansilor l-ar readuce pe calea cea buna. "Mai tu ai familie, copii, gandeste-te la toate astea! Unde e sprijinul tau ptr ei?"
Ma ierta-ti nu sunt psiholog dar pe mine Dumnezeu m-a ajutat de multe ori, cu siguranta va va ajuta si pe dumneavoastra.
Va doresc numai bine!
Era cu anii in urma si eram intr-o situatie foarte grea, si Dumnezeu mi-a ajutat si dupa ani de zile incerc sa ajut oameni, poate uneori si numai cu o vorba buna. Merge-ti spovediti-va si impartasiti-va, daca preotul va accepta. Si RUGACIUNEA SI VIATA CORECTA dusa de unul dintre soti, il poate schimba si pe celalalt.
Nu aveti nasi cu care sa pastrati legatura? Poate o discutie mai realista a dansilor l-ar readuce pe calea cea buna. "Mai tu ai familie, copii, gandeste-te la toate astea! Unde e sprijinul tau ptr ei?"
Ma ierta-ti nu sunt psiholog dar pe mine Dumnezeu m-a ajutat de multe ori, cu siguranta va va ajuta si pe dumneavoastra.
Va doresc numai bine!

Vorbiți cu medicul de familie și cu trimitere puteți merge într-o policlinică unde au și psiholog.

In primul rand Micuta vorbeste cu medicul de familie despre depresia ta, nu despre dependenta lui.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42O fi epilepsie? :((
- 10Problema psihica gravă
- 9Dependenta jocuri de noroc
- 1Dependenta jocuri de noroc
- 6Dependent de jocuri de noroc
- 27Dependenta mea
- 2Jocuri de noroc
- 8Dependenta jocuri de noroc
- 13Jocurile de noroc
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 12Jocurile de noroc
- 1Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!
- 2Dependenta de asa zisele pacanele
- 5Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid
- 4Dependenta de Jocuri de Noroc - Povestea mea de cosmar
Mai multe informații despre: Jocul patologic de noroc Dependenta de jocuri de noroc Jocurile de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: