Sotul depedent de jocurii de noroc
Sunt o mamica de 38 de ani care are un baietel de 3 anisori cu autism si sunt si insarcinata in 3 luni. Problema mea este ca nu m-ai pot sa lupt cu sotul meu care este depedent de jocurii de noroc. Mai rau ca nu vrea sa recunoasca ca are o problema. Nu am cu cine vorbii de problema lui parintii lui nu vor sa accepte ca el are o problema. Si eu nu m-ai pot lupta singura si cu problema baietelului care are autism si cu sotul meu. Nu vreau sa il parasesc ptr cs il iubesc si vreau sa il ajut vreau o familie fericita si frumoasa asta imi doresc. Cred ca si eu am intrat intr-o depresie destul de grava si nu stiu ce sa m-ai fac. Financiar nu imi pot permite sa platesc un psiholog. Platesc terapia copilului care este foarte scumpa. Va multumesc daca ma puteti sfatui.
4 comentarii
Dvs nu puteti plati un psiholog, si el isi bate joc de banii castigati. E de plans!
Era cu anii in urma si eram intr-o situatie foarte grea, si Dumnezeu mi-a ajutat si dupa ani de zile incerc sa ajut oameni, poate uneori si numai cu o vorba buna. Merge-ti spovediti-va si impartasiti-va, daca preotul va accepta. Si RUGACIUNEA SI VIATA CORECTA dusa de unul dintre soti, il poate schimba si pe celalalt.
Nu aveti nasi cu care sa pastrati legatura? Poate o discutie mai realista a dansilor l-ar readuce pe calea cea buna. "Mai tu ai familie, copii, gandeste-te la toate astea! Unde e sprijinul tau ptr ei?"
Ma ierta-ti nu sunt psiholog dar pe mine Dumnezeu m-a ajutat de multe ori, cu siguranta va va ajuta si pe dumneavoastra.
Va doresc numai bine!
Era cu anii in urma si eram intr-o situatie foarte grea, si Dumnezeu mi-a ajutat si dupa ani de zile incerc sa ajut oameni, poate uneori si numai cu o vorba buna. Merge-ti spovediti-va si impartasiti-va, daca preotul va accepta. Si RUGACIUNEA SI VIATA CORECTA dusa de unul dintre soti, il poate schimba si pe celalalt.
Nu aveti nasi cu care sa pastrati legatura? Poate o discutie mai realista a dansilor l-ar readuce pe calea cea buna. "Mai tu ai familie, copii, gandeste-te la toate astea! Unde e sprijinul tau ptr ei?"
Ma ierta-ti nu sunt psiholog dar pe mine Dumnezeu m-a ajutat de multe ori, cu siguranta va va ajuta si pe dumneavoastra.
Va doresc numai bine!
Vorbiți cu medicul de familie și cu trimitere puteți merge într-o policlinică unde au și psiholog.
In primul rand Micuta vorbeste cu medicul de familie despre depresia ta, nu despre dependenta lui.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42O fi epilepsie? :((
- 16Fratele meu se joaca la jocuri de noroc, nu se poate opri! Ajutor!
- 10Problema psihica gravă
- 5Depresie sau???
- 3Dependentă jocurilor de noroc
- 8Jocuri de noroc, sunt distrus.
- 22Vreau sa ma opresc!!! nu stiu daca sunt dependent de jocuri de noroc
- 1Dependenta jocuri de noroc
- 6Dependent de jocuri de noroc
- 4Jocuri de noroc
- 2Jocuri de noroc
- 13Jocurile de noroc
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 12Jocurile de noroc
- 1Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!
- 1Tratament dependenta jocuri de noroc
- 12Dependenta jocuri de noroc
- 0Eu m-am lăsat de jocuri de 9 luni - am fost la psiholog
Mai multe informații despre: Jocul patologic de noroc Dependenta de jocuri de noroc Jocurile de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: