durere in cot in urma unei cazaturi
In urma cu 3 ani, am cazut pe gheata si m-am lovit in cot de bordura trotuarului, dar nu am facut nicio investigatie, pt ca nu am avut posibilitatea la momentul respectiv.
Timp de o luna am avut o durere insuportabila, neputand folosi mana, decat prea putin.
De atunci, pana acum o luna (cand am crapat cateva lemne), a revenit durerea, dar suportabila.
Acum 2 zile am fost la un medic ortoped, nefacand o radiografie, mi s-a dat un diagnostic ( pe care nu-l inteleg), cu urmatoarele medicamente : CELEBREX, KETOPROFEN, MYDOCALM.
As vrea sa stiu doar daca, nefacand o radiografie, prin care sa se vada clar ce se intampla, medicamentele care mi s-au prescris sunt de ajutor sau nu.
Un sfat sau o parere mai clara, pt ca nu sunt lamurita pe deplin fara o radiografie.
Va multumesc.
Timp de o luna am avut o durere insuportabila, neputand folosi mana, decat prea putin.
De atunci, pana acum o luna (cand am crapat cateva lemne), a revenit durerea, dar suportabila.
Acum 2 zile am fost la un medic ortoped, nefacand o radiografie, mi s-a dat un diagnostic ( pe care nu-l inteleg), cu urmatoarele medicamente : CELEBREX, KETOPROFEN, MYDOCALM.
As vrea sa stiu doar daca, nefacand o radiografie, prin care sa se vada clar ce se intampla, medicamentele care mi s-au prescris sunt de ajutor sau nu.
Un sfat sau o parere mai clara, pt ca nu sunt lamurita pe deplin fara o radiografie.
Va multumesc.
5 comentarii
Stimata Doamna,
Examenul clinic are o importanta capitala in diagnosticul ortopedic si nu necesita intotdeauna o radiografie.
In cazul D-voastra, un calus vicios, o artroza sau o instabilitate la nivelul cotului se pot diagnostica eminamente clinic (consultatie).
Fireste, in cazul unui dubiu puteti oricand consulta un alt coleg ortoped, insa este complet inutil sa efectuati radiografii fara prescriptia ortopedului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Examenul clinic are o importanta capitala in diagnosticul ortopedic si nu necesita intotdeauna o radiografie.
In cazul D-voastra, un calus vicios, o artroza sau o instabilitate la nivelul cotului se pot diagnostica eminamente clinic (consultatie).
Fireste, in cazul unui dubiu puteti oricand consulta un alt coleg ortoped, insa este complet inutil sa efectuati radiografii fara prescriptia ortopedului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Va multumesc dl doctor, pentru sfatul acordat.Astazi am facut o alta consultatie si nu necesita intr-adevar radiografie, diagnosticul fiind epicondilita.
Stimata Doamna,
Este un diagnostic posibil, desi putin probabil intr-un context post-traumatic recent.
Epicondilita apare, de obicei, ca urmare a unei suprasolicitari musculare profesionale sau sportive de durata.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Este un diagnostic posibil, desi putin probabil intr-un context post-traumatic recent.
Epicondilita apare, de obicei, ca urmare a unei suprasolicitari musculare profesionale sau sportive de durata.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Stimate Dle Doctor,
As vrea si parerea dvs, in privinta diagnosticului prescris - epicondilita -.
In urma cu o saptamana am facut o radfiografie la un alt medic, iar la la citirea radiografiei a fost bine.
Diagnosticul ramanand acelasi, dar durerile persista, uneori insuportabile-partea de sus si de jos a cotului.
Ce credeti dvs. ca poate sa fie ?Sau daca este acelasi diagnostic se poate ajunge si la operatie?
Va multumesc pentru timpul acordat.
As vrea si parerea dvs, in privinta diagnosticului prescris - epicondilita -.
In urma cu o saptamana am facut o radfiografie la un alt medic, iar la la citirea radiografiei a fost bine.
Diagnosticul ramanand acelasi, dar durerile persista, uneori insuportabile-partea de sus si de jos a cotului.
Ce credeti dvs. ca poate sa fie ?Sau daca este acelasi diagnostic se poate ajunge si la operatie?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Stimata Doamna,
Diagnosticul epicondilitei este eminamente clinic, prin urmare radiografia nu este utila.
In acest caz se poate ajunge la operatie, insa numai dupa circa 12-16 luni de tratament conservator bine condus.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Diagnosticul epicondilitei este eminamente clinic, prin urmare radiografia nu este utila.
In acest caz se poate ajunge la operatie, insa numai dupa circa 12-16 luni de tratament conservator bine condus.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 3durere cu umflatura la cot
- 7durere in cot - piederea fortei in mana dreapta
- 26dureri la cot
- 6dureri de maini, imi amortesc, de la cot in jos
- 4durere la nivelul cotului
- 26dureri la mana dreapta
- 10informatii tija
- 5am dat cu cotul de scara.. acum ma doare doar daca apas pe o portiune
- 1durere de cot
- 3Lovitura cot (nerv ulnar) + poza
- 1Ajutati-ma, durere la cot
- 2Durere de cot
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 1Durere cot
Mai multe informații despre: Cotul Durerea la nivelul cotului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: