AJUTOOR.. nu imi vine ciclul

Buna ziua, am 12 ani si de chiar de destul de mult timp imi curge acea scurgere vaginala alb galbuie dar nu imi vine ciclul.sunt foarte ingrijorata.a, si nu stiu cum, dar imi apar si niste pete maronii pe chilot, destul de rar.nu stiu ce ar putea fi...colegei mele Maria i-a curs si ei acea scurgere vaginala si la un timp indelungat i-a venit menstruatia...adica acum 5 zile.sunt ingrijorata.adica, de ce ei i-a venit si mie nu daca aveam amandoua aceeiasi problema:? Va rog raspundeti-mi, sunt foarte ingrijorata, va rog spuneti-mi daca stiti cand imi vine, Sabina.
4 comentarii

V-a rog, pe toate fetele cu exprienta, raspundeti-mi cat mai repede, sunt in disperareeeeee

stai liniştită şi gândeşte-te că fiecare organism e diferit, nu trebuie la toate fetele la fel, , nu te mai lua după astfel de informaţii- nu contează că ai aceleaşi "simptome" la tine poate fi diferit. În plus primele cicluri pot fi mici cantitativ- chiar manifestate ca pete sau picături, nu cantitate mare

Va multumesc mult, doamna doctor :) M-ati lamurit si nu mai sunt ingrijorata :D, ce bine! Multumesc inca o data.

Oare cum o fi sexul la 12 ani? eu am 21 și nici măcar nu mi-am început viața sexuală. DOAMNE FERESTE!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scurgere albicioasa cu miros urat, foarte urat
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 8Scurgere albicioasa...
- 3scurgere vaginala alb-branzoasa
- 5organe genitale inflamate
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 20intrebare: lichid de culoare si aspect de cm.. ce e?
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 2Scurgeri vaginale urate
- 1scurgere maronie
- 1Scurgere vaginala neobisnuita
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 1Roseala pe chiloti
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: