AJUTOOR.. nu imi vine ciclul
Buna ziua, am 12 ani si de chiar de destul de mult timp imi curge acea scurgere vaginala alb galbuie dar nu imi vine ciclul.sunt foarte ingrijorata.a, si nu stiu cum, dar imi apar si niste pete maronii pe chilot, destul de rar.nu stiu ce ar putea fi...colegei mele Maria i-a curs si ei acea scurgere vaginala si la un timp indelungat i-a venit menstruatia...adica acum 5 zile.sunt ingrijorata.adica, de ce ei i-a venit si mie nu daca aveam amandoua aceeiasi problema:? Va rog raspundeti-mi, sunt foarte ingrijorata, va rog spuneti-mi daca stiti cand imi vine, Sabina.
4 comentarii
V-a rog, pe toate fetele cu exprienta, raspundeti-mi cat mai repede, sunt in disperareeeeee
stai liniştită şi gândeşte-te că fiecare organism e diferit, nu trebuie la toate fetele la fel, , nu te mai lua după astfel de informaţii- nu contează că ai aceleaşi "simptome" la tine poate fi diferit. În plus primele cicluri pot fi mici cantitativ- chiar manifestate ca pete sau picături, nu cantitate mare
Va multumesc mult, doamna doctor :) M-ati lamurit si nu mai sunt ingrijorata :D, ce bine! Multumesc inca o data.
Oare cum o fi sexul la 12 ani? eu am 21 și nici măcar nu mi-am început viața sexuală. DOAMNE FERESTE!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scurgere neplacuta de vreo 3 luni
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 5o scurgere galbuie si cateodata e spre verde
- 2probleme in zona genitala
- 2ma tot intreb.ce este?
- 4este o problema sau nu?
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 3scurgere vaginala alb-branzoasa
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 1scurgeri vaginale
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 3menopauza de 8 ani si de cateva luni am o scurgere gelatinoasa galbuie si sange
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 1Scurgere neobisnuita
- 1Candidoza?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: