infectie in gat si scurgere galbuie
Eu sunt racita in gat(mai exact am o infectie), si iau antibiotic (augmentin 1mg) si in urma cu 2 zile am avut contact sexual oral cu prietenul meu. Credeti ca este posibil sa-i fi transmis si lui infectia mea din gat, pt ca i-a aparut o scurgere galbuie nu abundenta, dar fara sa-l doara sau sa aibe altesimptome cum ar fi mancarimi, usturare in timpul urinarii sau altceva? multumesc
4 comentarii
cam cat de obsedati puteti fi?
si cand ai nasul infundat ii faci sex oral? ai fi in stare sa te sufoci cu scula lui in gura?
si cand ai nasul infundat ii faci sex oral? ai fi in stare sa te sufoci cu scula lui in gura?
Ma asteptam sa primesc un raspuns de la o persoana avizata, nu de la una care are o minte atat de ingusta si probabil se simte frustata.
Daca nu sti despre ce este vorba mai bine iti vezi de treaba pt ca risti sa devii penibil/penibila.
Daca nu sti despre ce este vorba mai bine iti vezi de treaba pt ca risti sa devii penibil/penibila.
nu cred ca infectia ta din gat se poate transmite organului genital al prietenului tau. totusi este posibil ca scurgerea lui sa fie datorata unei raceli infime sau a unei boli pe care a contactat-o pe la bazin sau de pe la o toaleta comuna.la un antrenament.nu e musai sa te simti tu culpabila
trebuie sa mearga la un medic sa i se stabileasca natura infectiei.totusi imi sustin ideea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 5scurgere vaginala cam de 2 ani
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 9infectie in gat si sinuzita
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 3Usturime in gat dimineata
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 0Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
- 4flegma in gat
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate