insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
buna diminetza, sunt insarcinata in 38 de saptamani si ieri cand cand eram de cumparaturi am simtit ca imi curge un liquid dar nu mult ca si cum as face pipi in pantaloni, ajunsa acasa am observat ca eram uda pe chiloti si pantaloni, dar nu mult si nu am nici o durere, se poate sa fie liquidu amniotic sunt un pik speriata nu stiu ce sa fac ieri am stat asa azi nu stiu sa ma duk sau nu la spital, durerri nu am iar bebe se misca ca de obicei,. va rog cineva cu experienta sau un medic. va multumesc
3 comentarii
Buna ziua! Da, este lichid aminiotic.Mergi la Urgente la Ginecologie, ia legatura cu medicul tau ginecolog, chiar daca nu ai dureri ; se pare ca a venit sorocul; numai bine
va multumesc, sper sa fie asa... acum am niste emotii va imbrac si merg la spital...multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 3Scurgere vaginala cu stratii de sange
- 4este o problema sau nu?
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 8Scurgere albicioasa...
- 12Scurgere alba care a revenit
- 3Ce ar putea fi ?
- 3scurgere maro inchis!!!
- 2Scurgere vaginala
- 12greata, sani mariti, scurgeri roz sarcina?
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 4Scurgere ciudata
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 0URGENT scurgere urat mirositoare
- 0Examen secretie vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale scurgerile vaginale in sarcina sarcina saptamana 38
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: