Scurgeri vaginale urate
Am o problema cu care ma confrunt de aproximativ o luna de zile: o scurgere vaginala foarte urat mirositoare asematanatoare cu smantana;dupa fiecare cantact sexual sau cand sau excitata cantitatea se mareste.
Timp de un an am avut un singur partener, in urma cu jumatate de an am incercat cu alti 2 parteneri, dupa ceva timp au inceput sa imi apara aceste scurgeri. Exista posibilitatea unei infecti vaginale transmise? Sau aparute?
Tin sa precizez ca am doar 17 ani si mi-a fost frica si jena Embarassed sa ma prezint la un cabinet ginecologic.
Iar mama mea este plecata in strainatate...m-as putea prezenta si singura sau insotita de alticineva la dr.?
Timp de un an am avut un singur partener, in urma cu jumatate de an am incercat cu alti 2 parteneri, dupa ceva timp au inceput sa imi apara aceste scurgeri. Exista posibilitatea unei infecti vaginale transmise? Sau aparute?
Tin sa precizez ca am doar 17 ani si mi-a fost frica si jena Embarassed sa ma prezint la un cabinet ginecologic.
Iar mama mea este plecata in strainatate...m-as putea prezenta si singura sau insotita de alticineva la dr.?
2 comentarii
TE POTI PREZENTA SI SINGURA SI CU ALTCINEVA.CUM DORESTI.PROBABIL ITI VA FACE O ANALIZA A SECRETIEI SI ITI VA DA TRATAMENT DE URMAT.NU E CEVA RUSINOS.
Sa mergi neaparat la un medic ginecologsi fara nici o jena pt ca ei se confrunta zilnic cu astfel de cazuri. Si abtine-te de la relatii cu persoane pe care nu le cunosti prea bine.
Pa
Pa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Infectii vaginale?!
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 2ma tot intreb.ce este?
- 9scurgeri continue
- 3Scurgere vaginala cu stratii de sange
- 4este o problema sau nu?
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 34urina cu miros neplacut
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4scurgeri vaginale
- 1scurgere verzuie