Ajutați ma cu o părere, va rog!
Bună ziua. Ma numesc Gabriela și am 18 ani. De când ma știu am avut probleme cu durerile de la menstruație. Am avut prima menstruație în clasa a 5 a... La vârsta de 11 ani. În fiecare luna aveam dureri.. Pe măsură ce am crescut.. Durerile s au intensificat. De vreo câteva luni am dureri groaznice și insuportabile la ciclu..resimtind dureri în partea dreapta jos.. În dreptul ovarului.. Am fost la doctorul de familie și mi a spus ca la menstruație ovarul drept mi se inflamează mereu și ma doare groaznic. De fiecare data am dureri groaznice care nu trec deloc cu nici un fel de pastile.. Am grețuri.. Nu suport mâncarea deloc.. Slăbiciune.. Si mâinile.. Pur și simplu mi se îngălbenesc..timp de 3 zile durerile sunt îngrozitoare.. Menționez ca nici din pat nu ma pot ridica. Iar ciclu meu este foarte abundent.. Înainte aveam 8 zile.. Iar acum sunt undeva la 5-6 zile. Nu știu ce sa mai fac sa mi treacă durerile. Credeți că poate fi vorba de un chist sau ceva?
3 comentarii
Posibil. Trebuie sa va faceti o ecografie pelvina daca sunteti virgina sau una intravaginala da nu sunteti.
Eu cred că mai degrabă suferiți de o carența de fier a căror simptome se agravează in momentul sângerării.
Bună seara. Cu siguranță se impune și un consult ginecologic. Însă nu ar strica să luați în seamă și medicina complementară, respectiv osteopatia. Personal am ajutat multe femei să aibă o menstruație fără sau cu foarte mici dureri. Totul numai prin tehnici manuale, fără niciun fel de medicamente. Din ce oraș sunteți? Căutați cu încredere un osteopat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament naturist pt dureri la menstruatie?
- 7steriletul Mirena
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 2fetita mea are 13 ani si are dureri groaznice cand ii vine ciclul... nu se poate ridica din pat
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 2Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 6medicament ptr dureri menstruale
- 5durere genunchi in special cand trebuie sa imi vina menstruatia
- 3dureri insuportabile in zona rectului in timpul menstrei
- 1menstruatie maro si dureri
- 3Ma puteti ajuta?
- 6Papanicolau facut in ziua 22 a ciclului
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 0Menstruatie
- 2menstruatie de doua ori pe luna
- 1Menstruație (extrem) de abundentă
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Durerea menstruala Tulburarile menstruatiei Ciclul menstrual abundent dureri menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: