steriletul Mirena
Intrebarea mea se refera la steriletul Mirena, care mi-a fost recomandat.Mentionez faptul ca am un ciclu abundent si pe o perioada de 7-8 zile. Este o alegere buna?
7 comentarii
Dintre sterilete, da, e cea mai buna alegere in acest caz.
Buna ziua. Am virsta de 49 de ani si la un control ginecologic mi s-a spus ca am uter fibromatos si am ciclu abundent bineinteles insotit de o anemie.Dr.ginecolog mi-a recomandat MIRENA.Ce parere aveti despre acest sterilet? Multumesc mult.
Daca doriti neaparat un sterilet, este SINGURUL pe care il puteti folosi, restul sunt contraindicate. Ca regula generala insa, fibroamele complicate cu anemie este bine sa fie tratate ginecologic sau chirurgical.
Va multumesc mult pt sfat dar dr ginecolog mi-a spus ca nu e cazul de operatie in urma unui control si a ecografiei endovaginale.
Credeti ca pot sa apara probleme la sin daca se pune acest sterilet eu nu vreieau neaparat dar nu am alta solutie deoarece am ciclu abundent si nu mai rezist.Multumesc mult.
Am virsta de 49 ani si am cicluri abundente si mi s-a recomandat dispozitivul mirena.Ce parere aveti totusi la virsta mea stau in dubii
Bună, am sterilet Mirena de 5 ani, știu că trebuie scos pt că după această perioadă nu mai are valabilitate, problema este că a intrat in uter cu tot cu fire . Mi s-a explicat că este mai complicată scoaterea lui afară.
Întrebarea mea este cat timp mai pot să îl las înăuntru și dacă afectează cu ceva?
Întrebarea mea este cat timp mai pot să îl las înăuntru și dacă afectează cu ceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sterilet Cooper T
- 2steriletul cam la ce pret este?
- 2despre sterilet
- 2Dupa montarea steriletului, sangerarea din timpul menstruatiei este foarte abundenta
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 4sterilet
- 4sterilet sau nu?
- 6din ce cauza mi-a recomandat sa imi pun sterilet? a mai primit cineva un asa sfat?
- 2Sterilet copper t ciclu in cantitate foarte mica.
- 8Ce inseamna cancer in faza t2nomx?
- 0Tampoane interne si sterilet
- 0Fibrom intrauterin
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 1Probleme sterilet
- 1Sterilet t cu 380a
- 0Părerea ginecologului
- 2Uter fibromatos
- 0Sterilet si ridicarea greutatilor
Mai multe informații despre: Steriletul Ciclul menstrual abundent
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: