menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
Iau anticonceptionale Yasmine si sunt la sfarsitul foliei a 3 a.
Am uitat sa iau a opta pilula si am luat-o impreuna cu cea dea noua, am luat doua pilule deodata, cf. prospectului.Problema este ca a doua zi mi-a venit menstruatia care dureaza de 8 zile si destul de abundenta.
Ce ma sfatuiti sa fac? incetez administrarea pilulelor sau nu? Este normal avand in vedereca am uitat o pilula? MULTUMESC!
Am uitat sa iau a opta pilula si am luat-o impreuna cu cea dea noua, am luat doua pilule deodata, cf. prospectului.Problema este ca a doua zi mi-a venit menstruatia care dureaza de 8 zile si destul de abundenta.
Ce ma sfatuiti sa fac? incetez administrarea pilulelor sau nu? Este normal avand in vedereca am uitat o pilula? MULTUMESC!
4 comentarii
Si eu folosesc aceleasi anticonceptionale si la fel ca tine am uitat si leam luat pe urma pe amundoau dar nu am avut nimic mia venit la data la care trebuia
eu zic ca nu este normal.stiu ca in cazul unui mic supradozaj cu contraceptive este posibil sa apara o sangerare..dar nush daca este bine sa fie atat de multa...
iau pil Yasmin si sunt la cea dea 2 folie problema e ca la pastila a 13 de pe folie am inceput sa apara o mica singerare am terminat folia si acea singerare continua (nu am uitat nikio pastila, nu am vomat )nu inteleg de ce continua aceasta singerare ??????????????
ce fac mai iau pilule si luna urmatoare ? am nevoie de ajuotorul vostru.
E normal sa am aceasta sangerare in timpul administrari pilulelor desi au fost administrate corect.MULTUMESC
ce fac mai iau pilule si luna urmatoare ? am nevoie de ajuotorul vostru.
E normal sa am aceasta sangerare in timpul administrari pilulelor desi au fost administrate corect.MULTUMESC
o mica sangerare e normala dar daca te-a tinut atat timp, eu te sfatuiesc sa renunti la ele si sa mergi la un ginecolog care iti poate prescrie altele, corpului tau poate nu-i plac acele contraceptive, incearca altele care ti se potrivesc mai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 3sunt protejata in pauza de 7 zile??
- 42Yasmine - sfaturi
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 2cand o sa imi vina menstruatia?
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 3Mi-a venit menstruatia dar inca sunt foarte ingrijorata...
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 4Un raspuns va rog mult!
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 13Sarcina sau dereglare hormonala?
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 0E normal așa ceva? Va rog un răspuns...
Mai multe informații despre: Menstruatia Ciclul menstrual abundent yasmine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: