Ajutati-ma: yasmin si antibiotic

De4 luni iau yasmin, am luat antibiotic pt ca am avut infectie urinara( cuminol, meloxicam).intre timp avut pauza la contraceptie mi-a venit ciclu, am terminat si am avut relatie sexuala chiar in ziua in care a trebuit sa incep noua folie.din nefericire mi sa rupt prezerv.ce trebuia sa fac?am ramas insarcinata!?iau in continuare yasmin nu mam lasat, dar sunt panicata.ajutatima
4 comentarii

Luați un test de sarcină și verificați, pentru că așa e mai sigur, orice răspuns v-am da noi e ipotetic.

E mai concludent dacă-l faci după două săptămâni de la întârzierea ciclului, dar îl poți face după 7 zile, apoi ca să fii sigură, il repeți după 14

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4antibioticele anuleaza efectul anticonceptionalelor?
- 1efecte in cazul interactiunii cu antibioticele
- 4Este insarcinata?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 4yasmin+antibiotice (amoxicilina)+sex neprotejat?
- 10Antibiotice vs Anticonceptionale
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 0Nolicin si anticonceptionale Mercilon
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 0prezerativ rupt
- 3Pot fii insarcinata???
- 0S-a rupt prezervativul.
- 1Prezervativ rupt
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 4Ajutooooor ! Prezervativ rupt !
- 1Întrerupere sarcină
- 0Am ramas inscarcinata ? Da Sau Nu?
- 5Hiv? cateodata ma inteapa canalul si ma lasa, penisul e rosiatic inflamat si uscat
Mai multe informații despre: prezervativul rupt anticonceptionalele si antibioticele ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: