Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
![Zsofi](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
De4 luni iau yasmin, am luat antibiotic pt ca am avut infectie urinara( cuminol, meloxicam).intre timp avut pauza la contraceptie mi-a venit ciclu, am terminat si am avut relatie sexuala chiar in ziua in care a trebuit sa incep noua folie.din nefericire mi sa rupt prezerv.ce trebuia sa fac?am ramas insarcinata!?iau in continuare yasmin nu mam lasat, dar sunt panicata.ajutatima
4 comentarii
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Luați un test de sarcină și verificați, pentru că așa e mai sigur, orice răspuns v-am da noi e ipotetic.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
E mai concludent dacă-l faci după două săptămâni de la întârzierea ciclului, dar îl poți face după 7 zile, apoi ca să fii sigură, il repeți după 14
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 3intrebare intrebatoare
- 3augmentin 1g vs yasmin
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 8s-a rupt prezervativul
- 1S-a rupt prezervativului si a ramas varful in vagin !
- 1Ibuprofenul interactioneaza cu anticonceptionalele?
- 2Prezervativ rupt
- 0Ruperea prezervativului
- 9Prezervativ rupt in timpul actului sexual
- 0interactioneaza cu anticonceptionalele?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 0anticonceptioanale-antibiotic
- 9Am nevoie de un raspuns
- 0Anticonceptionale si antibiotic
- 1Anticonceptionale si antibiotice, ce sa fac, ajutati-ma va rog
- 0Poate fi vorba de vre-o sarcina sau e doar impresia mea?
- 2Antibiotice in perioada de pauza a anticonceptionalelor - reducere a eficientei?
- 7Problema in timpul actului sexual
- 1Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt anticonceptionalele si antibioticele ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: