Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
Buna seara!
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
Am si eu o nelamurire... Mie mi-a venit ultima menstruatie pe 19 octombrie, iar de atunci am avut contacte sexuale cu prietenul meu folosind prezervativul, intrucat am renuntat din septembrie la anticonceptionale. Intrebarea mea este: daca au fost cateva penetrari inainte de a pune prezervativul, e posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat cateva zile si ma gandesc la lichidul seminal care e probabil sa se fi scurs in timpul acelor penetrari fara prezervativ. Multumesc, astept raspuns.
1 comentarii
Penetrarea fără prezervativ înseamnă act sexual neprotejat. Nu este necesară ejacularea, deoarece lichidul pre-ejaculator poate conţine suficienţi spermatozoizi pentru a avea loc fecundaţia ovulului. Prin urmare, o sarcină nu este, deocamdată, exclusă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 4menstra continue sa imi intarzie
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 1intarziere menstruatie, stare de rau...
- 3menstruatie intarziata
- 0Intarziere ciclu menstrual-cauze
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 2vitamina K pentru oprirea menstruatiei...
- 1Intarziere menstruatia
- 0Mi a întârziat
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Simptome de sarcina
- 1Posibila sarcină?
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0Întârzierea menstruatiei