Agorafobie

21-12-2012
daliame
Nu este medic/terapeut
daliame
Buna.
Citesc de cateva zile mesaje scrise de altii pe aceasta tema, si nu fac altceva decat sa ma terifiez si mai rau...
Din cele 123457 de locuri unde am citit, niciunde nu am gasit o relatare a unei persoane care sa se fii vindecat complet de boala... si ma apuca disperarea...
Sunt chinuita de boala asta de aproape 4 ani de zile, si sincer nu stiu cat mai am puterea sa suport...
Am reinceput terapia, dar sincer nu ma ajuta... ies cu terapeuta mea prin zona, ceea ce oricum fac singura, zilnic, fara (sau cu rare, minime) probleme.
Urmatorul pas, pe care ea insista sa il facem, este sa ne indepartam de casa tot mai mult, ceea ce as face, daca as stii ca va functiona. Ceea ce nu stiu, si asta pt ca oriunde citesc despre agora, peste tot mi se spune ca 'nu trece niciodata; este tinuta sub control'. Adica o modalitate frumoasa de a spune cuiva 'si daca scapi cat de cat de chin, viata ta oricum va fii limitata. Oricum nu vei mai functiona ca un om normal care poate calatorii fara probleme, vreodata.'
Deci intrebarea mea este daca sunt oameni care trec COMPLET peste chestia asta?
Multumesc.
1 comentarii
0
21-12-2012, ora 11:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt oameni care accepta ca au o afectiune psihica, iau tratament (anxiolitice) si ies din casa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: