Adolescenta urata

99 comentarii 1 2 3 4
0
22-02-2011, ora 02:28
romex
Nu este medic/terapeut
romex
solutia mea este urmatoarea...sau mai bine zis ce mi-am dat seama ca ar functiona..AUTOSUGESTIE..stati calmi ca nu studiez psihologie (studiez biochimie).. poate suna prea "babeste" dar functioneaza..
eu am multi prieteni..prea multi as spune eu, si nu sunt de cea mai buna calitate, dar sunt acolo..eu ma simt mai bine cand ii fac pe ei sa se simta mai bine..e un sacrificiu pe care il fac pentru altii, dar in final pe mine ma ajuta. pe langa tratamentul medical pe care il fac, si motivatia ca nu imi vreau parintii ingrijorati pentru mine, auto-aplic toata psihologia pe care o cunosc.
1. stima de sine..trebuie cumva sa imi ridic stima, pt ca nu sunt hidoasa..mi-am dat seama recent ca am o gramada de baieti in jurul meu care ma cauta cu interes..problema mea e ca nu e cel care vreau eu, dar in fine..e placut totusi ;) inca nu am o stima de sine foarte buna, dar cel putin in fata celorlalti nu ma plang si ma comport "normal", ca si cum m-as iubi..am toate motivele sa ma iubesc, pentru ca sincer..viata mea e mult mai usoara si mai frumoasa ca a altora. poate cu timplul o sa ma apreciez cu adevarat!!!
2. schimbari in stilul de viata..pe mine sportul ma ajuta foarte mult..imi iau castile cu muzica si 2 ore nu ma scoate nimeni de pe pista de alergat..functioneaza de minune..mi se mai duce din stress...aaaa..si alimentatia..lasati toate prostiile pe care le beti si le mancati, nu faceti decat sa va otraviti organismul. nu va tin teorii despre ce tip de dieta ar trebui sa adoptati, pt ca stiti ce e cel mai bine, dar faptul ca sunt vegana pe mine ma ajuta enorm ;)
3. clar Dumnezeu are un rol important in situatiile grele din viata mea..daca nu as fi crezut in Dumnezeu, poate m-as fi sinucis de mult...dar faptul ca IL cunosc si stiu cum m-a ajutat si in trecut, in diferite situatii din viata mea, nici macar nu indraznesc sa cred ca nu ma poate ajuta..e IMPOSIBIL..doar a facut-o de atatea ori si niciodata nu m-a dezamagit.
4. si eu am suferit si sufar mult dupa animalele pierdute..am 21 de ani, si de cand ma stiu am avut in jur de 20 de animale..caini si pisici..pur si simplu imi mureau la greu, si nu le mai puteam inlocui..de altfel eu nu prea am incredere in oameni, iar animalele mele erau confidentii mei :( daca am plans pt ceva in viata asta a fost dupa caini si pisici..e trist si niciodata nu am inteles de ce mi se intampla mie, dar incerc sa trec peste.
5. Aveti SPERANTA..serios..suna doctrinal, dar trebuie sa crezi ca situatia ta se va imbunatatii, daca vrei sa se imbunatateasca..eu vreau, as aca sper ca in ceva timp sa am o viata normala, din nou ;) imi pun tinte in viitor si ma lupt sa le obtin, doar o fac pentru mine.
6. Ia Controlul asupra vietii tale..eu asta fac acuma..si mi-am propus sa fac niste chestii neobisnuite, cum ar fi sa ii spun baiatului de care imi place ca imi place de el..asa de simplu si de direct. daca e pozitiv, ce tare!!! daca nu, oricum nu ma afecteaza asa de tare, ca o sa ma intorc in curand acasa!! ;)
7.
8.
9.
.pot sa mai scru o gramada, dar cred ca ati captat mesajul nuu??? nu vreau sa jignesc pe nimeni, de asemena vreau sa mi cer scuze pentru greseli gramaticale, de exprimare, etc..inca mai stiu sa vb bine romaneste, desi nu mai stau in romania de cativa ani ;) si nu cred ca o sa mai stau, dar in fine..
Experientele prin care trec nu fac decat sa ma intareasca, sa ma faca mai puternica si pe mine ma emotioneaza gandul ca nu sunt o lasa, care la prima depresie se gandeste sa isi ia viata..inca o data imi cer scuze daca pe cineva deranjeaza ceea ce tocmai am scris, dar asta cred ca e..lasitate.FITI CURAJOSI, viata e grea, nimeni nu a zis ca e usoara, dar unii aleg sa fie fericiti, altii sa se dea batuti..cine are mai mult de castigat? cei care se lupta logic!!! va incurajez sa infruntati viata..toti putem, si mai ales cand ne ajutam unii pe altii! si eu am nevoie de ajutor, ca voi toti, si va inteleg perfect!!!

in cazul meu scoala merge bine, familia e bine, prietenii sunt bine..doar ca sentimental ar putea fi mai bine...o sa fac tot ce pot sa iasa ceva, si imi pun inteligenta la bataie. va tin la curent, daca va doriti, si o sa va dau si mai multe detali daca le cereti. o seara, zi frumoasa tuturor!!!
0
24-02-2011, ora 22:50
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Buna! Cu toate ca nu am mai scris nimic pe acest site de ceva timp totusi am intrat destul de des pentru a vedea daca user 58950 ne mai da vreun semn de viata.
Cineva imi spunea ca s-ar putea sa nu mai fie printre noi, insa, eu totusi cred ca e bine si ca are puterea sa lupte in continuare cu problema lui. Eu cred in el si stiu ca nu o sa-si faca rau singur mai ales ca-si iubeste mult parintii.
" nimeni pe lume" -nu mi-a placut acest pseudonim; daca pentru mine, care nu l-am cunoscut personal, a devenit CINEVA imi inchipui ca totusi exista si alte persoane care sa-l aprecieze, sa-l placa, sa-l iubeasca numai ca trebuie sa se deschida asa cum s-a deschis pentru noi pe acest forum.
User 58950 te rog daca mai urmaresti acest site da-mi un semn. Eu cred ca esti bine si poate ai si uitat de noi.As prefera sa fie asa, ba chiar m-as bucura!!!
Doresc din toata inima sa fi bine!
aym
0
25-02-2011, ora 01:29
romex
Nu este medic/terapeut
romex
Acelasi lucru il cred si eu..si TU, User 58950 ar trebui sa accepti faptul ca unora le pasa de tine..chiar si straini..si gandindu-te la ei sa scrii macar "un punct", adica "."..si toti o sa fim fericiti ;)
0
01-04-2011, ora 11:47
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Hello! User 58950!!! Inca mai trag nadejde ca o sa intri si o sa ne spui ca esti bine.aym
0
23-11-2011, ora 21:53
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Inca ma mai uit pe forum sa vad daca nu te-ai gindit sa ne dai un semn de viata. Ce mai faci user 58590? Sper ca esti bine si ca ai si uitat de noi!
0
24-12-2011, ora 20:47
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Se apropie Anul Nou si tu, user 58590, nu mai dai nici un semn de viata!!! Sper ca esti bine!
Cu drag aym
0
24-02-2012, ora 00:08
aym
Nu este medic/terapeut
aym
HELLO !!! 58950 !!!! Ce ciudat sa te numesc cu niste cifre... Ce mai faci nimenipelume? Da-ne un semn de viata!
0
26-02-2012, ora 20:59
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Folositi si voi PM-urile...
0
26-12-2015, ora 01:29
Haide user58950 !
Nu este medic/terapeut
Haide user58950 !
Nu cred ca am stat pana la ora asta sa citesc tot ca in final sa nu stiu ce s-a intamplat. Aym trebuie sa mai stii cv. App ce-ti mai fac baietii?
Adaugă un comentariu / răspuns
99 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: