secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual

De la o vreme am niste scurgerii vaginale, uneori abundente, alb-galben-verzui, uneori usturimi si mancarimi(foarte rar), iar in ultima perioada am si dureri in timpul actului sexual.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
5 comentarii

Mai mult ca sigur ai facut o infectie!Mergi la medicul ginecolog si fa-ti un examen al secretiei, iar in urma rezultatului, medicul iti va prescrie un tratament, atat tie cat si partenerului tau!

există posibilitatea unei infecţii cu chlamydia... simptomele descrise par a fi tipice. du-te la medic, chlamydia poate da infertilitate

Buna!Am 19 ani si de aproximativ 3 luni am scurgeri vaginale abundente si mancarimi pe toata zona vaginului.Mentionez ca scurgerile isi schimba culoarea din alb intr-o culoare verzuie...Curge sub forma de lapte, apoi sub forma de cheaguri de branza...si tot asa.Cand ma ridic in picioare e ca si cum as urina.Nu este o zi in care sa nu am astfel de scurgeri.As vrea o parere inainte de a consulta un medic ginecolog.Sunt din fire timida...Va multumesc!

buna seara! Am 23ani, tocmai am luat analizele de la examenul Papanicolau in care nu am nimic anormal si totusi,
am secretia de culare verzuie, usturime-mancarime in partea exterioara (foarte putin inspre vagin) si nu are niciun miros. Ce ar putea fi?
Va rog sa ma ajutati pt ca deja nu stiu ce analize sa cer pt a mi se face...tot ce am facut au iesit normale
am secretia de culare verzuie, usturime-mancarime in partea exterioara (foarte putin inspre vagin) si nu are niciun miros. Ce ar putea fi?
Va rog sa ma ajutati pt ca deja nu stiu ce analize sa cer pt a mi se face...tot ce am facut au iesit normale

@ myruna_july
Stie medicul ginecolog ce analize trebuie sa faceti.
Sa nu uitati, dupa ce va vin rezultatele de la analize (testul secretiei, test chlamydia - sunati inainte sa vedeti cat costa), sa cereti reteta si pt. partener.
Stie medicul ginecolog ce analize trebuie sa faceti.
Sa nu uitati, dupa ce va vin rezultatele de la analize (testul secretiei, test chlamydia - sunati inainte sa vedeti cat costa), sa cereti reteta si pt. partener.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere in timpul actului sexual
- 7Scurgeri vaginale anormale
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 4probleme si dureri insuportabile.. in timpul sexului
- 5anexita? as vrea un raspuns!
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 5Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!
- 2Probleme in timpul actului sexual
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 1Secretie colorata si miros neplacut
- 4Durere in timpul actului sexual
- 1Durere după ciclu, la prima penetrare
- 0Scurgere roz, si maronie a 5-a de Letrozol
- 9Act sexual anormal
- 0Rog a raspunde un medic, durere ascutita in pozitia capra
- 1Durere in timpul actului sexual la 3 luni după naștere naturală
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale durerea in timpul actului sexual scurgere albicioasa abundenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: