infectie urinara copil de 8 ani
am un baietel de 8 ani in urma unui control sa depistat ca are infectie urinara.ii dau sumetrolim, triderm si il tin permanent cu pansament cu rivanol.vrea sa stiu daca aceasta boala este grava si daca s-ar putea trata si altfel si de la ce a facut-o.va multumesc anticipat.
7 comentarii
Infectia urinara nu este ceva foarte rar.E drept, la fete e mult mai frecventa, dar si baietelul putea sa o faca daca a stat in frig de pilda.A avut simptome(dureri de burta.febra...usrurime la urinat.urinat des) sau totul a fost doar un control de rutina?Care au fost analizele proaste?S-a gasit puroi in urina ?S-a facut urocultura?E o infectie joasa(doar vezica) sau inalta(la rinichi)?
nu am facut nici-o analiza pentru ca nu mi-a dat sa faca.acum ia sumetrolim de 3 zile, dar peste 4 zile mergem la control si ma gandeam sa cer un test de urina.pe canal ia curs ceva galbui si il durea.atat.va fi bine?poate sa revina aceasta infectie dupa ce termina tratamentul?nu a fost racit de ce poate avea infectie un copil de 8 ani?
Copii fac frecvent infectii urinare, microbii "urcand " dinspre vezica spre rinichi sau acesti microbi pot ajunge la nivel renal de la o alta sursa de infectie aflata in organism, pe cale sanguina [ de la o amigdalita, o infectie dentara, un furuncul al pielii etc.]. O proba de urina trebuia luata inainte de inceperea tratamentului, si parerea mea este ca trebuia sa-i fie administrat copilului si un antibiotic [Sumetrolim-ul nu-i antibiotic ].Durata tratamentului trebuia sa fie 10-14 zile.Ce faci cu Triderm?Si pansament cu Rivanol unde pui??
cu tridermul ii dau la puta si il bandajez cu rivanol
cu tridermul ii dau la puta si il bandajez cu rivanol.ce antibiotic ar trebui sa-i dau?pot sa-i fac acum un test de urina?
luati astragalus impreuna cu un protocol urinal compus din herbal diuretic si cranberry, la mine a functionat dupa 7 ani mi a iesit urocultura sterila in urma tratamentului, il gasiti pe internet.eu am fost operata acum 23 de ani de hidronefroza congenital bilaterala si acum 7 ani de calcul mare mare
Buna seara sunt o mamica disperata a unui baiat de 20 ani care a fost operat in urma cu 3 luni si a suferit o heminefrectomie dupa care ne luptam cu o infectie urinara cu enterococ a luat 2 cutii cu nitrofurantoin am asteptat 2 saptamani si i-am repetat urocultura si i-a iesit din nou iar sensibilitatea a iesit doar la augmentin, care a luat 10 zile 2 pe zi si am repetat dupa saptamina si jumatate urina si a iesit din nou leucocite 500, proteine 30, hematii 10, epitelii foarte frecvente si sensibilitate doar la imipinem. Suntem disperati iar este demoralizat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie urinara?
- 2restrictii in infectii urinare
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 6Pot pastra sarcina?
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0Miros urat al urinei
- 0In ultimul timp face foarte des infectie urinara
- 1infecti urinare cu e coli
- 0dupa cat timp se trateaza infectia mixta?
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 0citrobacter
Mai multe informații despre: Infectia urinara la copil infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: