Tot despre acnee...
Incep prin a spune ca am varsta de 20 ani.
Am avut acnee de la varsta de 12-13 ani, o acnee foarte severa pot spune.
Am fost la medicul dermatolog, am primit diferite tratamente, inclusiv Roaccutane si in cele din urma problemele s-au mai ameleorat.
Pe fata mai imi apar cate un cos, doua dar totusi e mult mai bine fata de mai demult dar problema mai mare e cu pieptul si spatele, pe care sunt "plin" de acnee.
Va rog frumos, ajutati-ma cu un sfat ca sincer, chiar nu stiu ce as mai putea face pentru a scapa definitiv de acnee.
Multumesc anticipat.
Am avut acnee de la varsta de 12-13 ani, o acnee foarte severa pot spune.
Am fost la medicul dermatolog, am primit diferite tratamente, inclusiv Roaccutane si in cele din urma problemele s-au mai ameleorat.
Pe fata mai imi apar cate un cos, doua dar totusi e mult mai bine fata de mai demult dar problema mai mare e cu pieptul si spatele, pe care sunt "plin" de acnee.
Va rog frumos, ajutati-ma cu un sfat ca sincer, chiar nu stiu ce as mai putea face pentru a scapa definitiv de acnee.
Multumesc anticipat.
4 comentarii
Cred ca ar tyrebui sa mai ai un pic de rabdare! In general lucrurile intra in normal in jurul varstei de 25 de ani.
Buna! Am 28 de ani si inca am probleme cu acneea. In adolescenta credeam ca din cauza varstei...dar acum nu mai gasesc explicatie. Imi ies cosuri sub piele, puncte mici albe si bineinteles si puncte negre. De ceva timp au inceput sa-mi iasa si pe gat. Nu am acnee severa, dar este deranjanta! Am folosit Brevoxyl, imi era de folos dar nu se mai gaseste in farmacii. Ma intreb care este cauza acneei?! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat!
Buna ziua,
pentru toti cei care sufera de acnee (indiferent de tipul si gravitatea acesteia) pot sa va asigur ca exista un tratament care nu presupune ingerarea de pastile...
Acest tratament este vericat pe propria-mi piele si stiu ca este 100% real. Trateaza numai suprafetele pielii pe care se gaseste acneea.
Nu fac reclama niciunui produs, vreau doar sa intind o mana de ajutor celor care sufera de aceasta afectiune perversa, despre care se spune ca nu te omoara, dar care iti poate ruina viata.
Din moment ce nu pot lasa nici datele mele de contact va rog sa ma contactati prin intermediul acestui site.
Va doresc sanatate!
pentru toti cei care sufera de acnee (indiferent de tipul si gravitatea acesteia) pot sa va asigur ca exista un tratament care nu presupune ingerarea de pastile...
Acest tratament este vericat pe propria-mi piele si stiu ca este 100% real. Trateaza numai suprafetele pielii pe care se gaseste acneea.
Nu fac reclama niciunui produs, vreau doar sa intind o mana de ajutor celor care sufera de aceasta afectiune perversa, despre care se spune ca nu te omoara, dar care iti poate ruina viata.
Din moment ce nu pot lasa nici datele mele de contact va rog sa ma contactati prin intermediul acestui site.
Va doresc sanatate!
Am avut acnee pe spate si piep si acum am cicatrici post acnee si cateva cicatriti cheloide
Am fost la dermatolog si am facut si cateva operatii cu Laser CO2 Fractional
Incepe sa se mai amelioreze dar am intrebarea daca vor disparea definitiv aceste 2 tipuri de cicatrici
Am fost la dermatolog si am facut si cateva operatii cu Laser CO2 Fractional
Incepe sa se mai amelioreze dar am intrebarea daca vor disparea definitiv aceste 2 tipuri de cicatrici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anti-androgen... imi doresc foarte mult sa scap de acnee
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 10Revitol Acnezine - pareri
- 64acneea dispare vreodata?
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 5Cicatrici de dupa acnee...
- 0acnee rozacee, cuperoza tratament laser
- 4Acnee si Sotret, Roaccutane
- 1Cosurile nu mai trec
- 1acnee si puncte negre fara ameliorare
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 2Acnee spate
- 2Acnee
- 2Tratament naturist pentru acneea hormonala
- 0Acnee sub piele...