Tot despre acnee...

28-08-2009
Florinmn
Nu este medic/terapeut
Florinmn
Incep prin a spune ca am varsta de 20 ani.
Am avut acnee de la varsta de 12-13 ani, o acnee foarte severa pot spune.
Am fost la medicul dermatolog, am primit diferite tratamente, inclusiv Roaccutane si in cele din urma problemele s-au mai ameleorat.
Pe fata mai imi apar cate un cos, doua dar totusi e mult mai bine fata de mai demult dar problema mai mare e cu pieptul si spatele, pe care sunt "plin" de acnee.
Va rog frumos, ajutati-ma cu un sfat ca sincer, chiar nu stiu ce as mai putea face pentru a scapa definitiv de acnee.
Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
30-08-2009, ora 16:37
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca ar tyrebui sa mai ai un pic de rabdare! In general lucrurile intra in normal in jurul varstei de 25 de ani.
0
26-05-2013, ora 23:56
Emanuela9
Nu este medic/terapeut
Emanuela9
Buna! Am 28 de ani si inca am probleme cu acneea. In adolescenta credeam ca din cauza varstei...dar acum nu mai gasesc explicatie. Imi ies cosuri sub piele, puncte mici albe si bineinteles si puncte negre. De ceva timp au inceput sa-mi iasa si pe gat. Nu am acnee severa, dar este deranjanta! Am folosit Brevoxyl, imi era de folos dar nu se mai gaseste in farmacii. Ma intreb care este cauza acneei?! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat!
0
18-06-2013, ora 12:15
cometto
Nu este medic/terapeut
cometto
Buna ziua,

pentru toti cei care sufera de acnee (indiferent de tipul si gravitatea acesteia) pot sa va asigur ca exista un tratament care nu presupune ingerarea de pastile...
Acest tratament este vericat pe propria-mi piele si stiu ca este 100% real. Trateaza numai suprafetele pielii pe care se gaseste acneea.
Nu fac reclama niciunui produs, vreau doar sa intind o mana de ajutor celor care sufera de aceasta afectiune perversa, despre care se spune ca nu te omoara, dar care iti poate ruina viata.

Din moment ce nu pot lasa nici datele mele de contact va rog sa ma contactati prin intermediul acestui site.

Va doresc sanatate!
0
07-01-2014, ora 22:42
Anonimul.
Nu este medic/terapeut
Anonimul.
Am avut acnee pe spate si piep si acum am cicatrici post acnee si cateva cicatriti cheloide
Am fost la dermatolog si am facut si cateva operatii cu Laser CO2 Fractional
Incepe sa se mai amelioreze dar am intrebarea daca vor disparea definitiv aceste 2 tipuri de cicatrici
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •