Acnee, o parere despre..

17-06-2014
george25
Nu este medic/terapeut
george25
Buna ziua, sunt un baiat de 20 de ani.
Am acnee pe fata si pe spate.Am fost la dermatolog am luat unidox, creme..isotrexin, skinoren, zinerit..prea multe nu am rezolvat, doamna doctor se gandea la roaccutane..dar eu nu vreau sa il iau, nu inca..asa ca m.am gandit sa iau suplimentul din plante DERMINAX, si as dori o parere, credeti ca m.ar ajuta ? A mai luat cineva ?
Acneea mea : am fata grasa, imi ies cosuri albe din cauza secretiei de sebum, pe spate iara cosuri..mai mult sub piele, dar nu foarte adanci..vad ca skinorenu imi usuca cosurile de pe spate, dar cu ce rost ? cand tot imi ies altele..parinti mei au avut si ei cosuri in tinerete..de la ei am mostenit tenul acneic..asa ca m.ar ajuta cest supliment derminax? dupa cate am citit am gasit doar pareri bune despre el, acum as vrea si parerea voastra ca sa il comand.. daca nu, alte produse ceva ?

Va multumesc
1 comentarii
0
10-07-2014, ora 16:31
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Acneea este o afectiune cronica a carei etiologie nu este pe deplin cunoscuta. Nici un doctor din lume nu are un tratament definitiv de vindecare.
Acneea necesita perioade lungi de tratament.Nu cred ca acest tip de produse va vor ajuta.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •