yasmin in tratarea acneei

La prescriptia unui medic ginecolog am luat anticonceptionalele yasmin timp de un an, nu pentru protectie ci pentru tratarea acneei.Tenul mi s-a curatat foarte bine.Acum 4 luni am intrerupt pastilele si de curand acneea a reaparut.Am inceput sa iau din nou yasmin, sunt la a doua folie si inca nici un rezultat.Precizez ca imi cade si parul destul de rau, poate exista vreo legatura? Va multumesc !
1 comentarii

Asta e problema anticonceptionalelor, odata intrerupt tratamentul acneea poate sa reapara.. Eu nu iti recomand folosirea anticonceptionalelor doar pentru acnee, gandeste-te ca iei chimicale degeaba si anticonceptionalele luate pe termen lung iti va afecta menstruatia si iti va da probleme hormonale, marea majoritate a femeilor se confrunta cu lipsa menstrei ori cu dereglari dupa ce iau anticonceptionale pentru mai multi ani.
Si eu am avut probleme cu acneea acum mai multi ani, am folosit Desorelle pentru un chist ovarian si in acelasi timp mi-a curatat si tenul foarte bine. La inceputul acestui an am avut din nou un chist insa Desorelle mi-a incarcat fata si d-abia am mai scapat dupa cateva luni de cosurile mici in piele ce au aparut in urma tratamentului...
Ideea e sa nu te astepti la acelasi rezultat de la anticonceptionale, cum au facut sa iti dispara cosurile tot asa pot sa iti si apara cosuri de la AC.
Te sfatuiesc sa folosesti creme dermato cosmetice din gama Vichy ori Avene pentru acnee, si sa folosesti si masca cu pudra de argila zilnic. Vei observa rezultate foarte bune si de durata fara a-ti administra hormoni aiurea.
Nicio femeie medic nu-si administreaza anticonceptionale si nici nu-si sfatuieste fiica sa ia aceste pastile, tine minte asta.
Si eu am avut probleme cu acneea acum mai multi ani, am folosit Desorelle pentru un chist ovarian si in acelasi timp mi-a curatat si tenul foarte bine. La inceputul acestui an am avut din nou un chist insa Desorelle mi-a incarcat fata si d-abia am mai scapat dupa cateva luni de cosurile mici in piele ce au aparut in urma tratamentului...
Ideea e sa nu te astepti la acelasi rezultat de la anticonceptionale, cum au facut sa iti dispara cosurile tot asa pot sa iti si apara cosuri de la AC.
Te sfatuiesc sa folosesti creme dermato cosmetice din gama Vichy ori Avene pentru acnee, si sa folosesti si masca cu pudra de argila zilnic. Vei observa rezultate foarte bune si de durata fara a-ti administra hormoni aiurea.
Nicio femeie medic nu-si administreaza anticonceptionale si nici nu-si sfatuieste fiica sa ia aceste pastile, tine minte asta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 10Revitol Acnezine - pareri
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 6am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 1Semnele lasate de acnee.Un sfat bun va rog!
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 12 chestii: acneea si ginecomastia
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 0alergie prin acnee
- 0Anticonceptionale pentru acnee. Va rog sa ma ajutati.
- 1Acnee
- 1ACNEE la 20 de ANI ! Ce pot face, ce tip de acnee am ? POZE
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: