Acnee Adolescent

Buna seara !
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
1 comentarii

Buna ziua,
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dermodecidoza
- 7manac zilnic cate o ciocolata si daca nu mananc simt nevoia
- 4recidiva - acnee
- 16acnee
- 3Cand apar cosurile?
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 8Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 3Acnee - tratamente
- 0yazmin pentru acnee
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 3Analize sange, acnee
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 4Acnee vulgara - reactii adverse
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
- 1Durere de cap urmata de acnee
Mai multe informații despre: Acneea juvenila acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: