Acnee insistenta
Buna ziua,
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
De cativa ani ma confrunt cu o problema grava legata de aparitia cosurilor. M-ar interesa sa tratez CAUZA si NU efectul! Mentionez ca am renuntat la dulciuri(in special caco), alimente prajite, ulei, mezeuluri si am utilizat o gama larga de produse dermatologice dar fara efect. Cosurile apar iar si iar...
Deci, m-ar interesa sa rezolv problema o data pt totdeauna tratand CAUZA aparitiei! :)
1 comentarii
Buna ziua,
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
La barbati nu exista o cauza a acneei- doar factori care o accentueaza- alimentatie, stres.La femei se pot face analize hormonale si echografie pelvina. Acneea e o afect cronica care necesita tratamente multiple ptr ameliorare si vindecare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 403sotret-roacutanne
- 18Acnee
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 16sotret roacutane
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 9acnee rebela!!
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 4Acnee de trei ani
- 2candidoza vaginala si acneea
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 5Rezultatele de la hematologie sunt un pic controversate, va rog o parere
- 1Acnee in zona barbiei!
- 1bubite albe pe fata si pe cap nu mai scap
- 1Medic dermatolog Sibiu
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral