Acnee - adult
Buna seara,
Am 29 de ani si pe parcursul vietii am urmat mai multe tratamente pentru acnee, insa rezultatele au fost de scurta durata. Mi-am facut analize hormonale, iar rezultatele au fost normale. Desi iau si contraceptive, tot imi apar cosuri, dar si puncte negre. Cosurile apar in zona barbiei si pe obraji. Nu imi pot explica motivul pentru care inca imi apar cosuri, iar ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca imi ramane fata patata de la ele.
Care ar putea fi motivul?
Am 29 de ani si pe parcursul vietii am urmat mai multe tratamente pentru acnee, insa rezultatele au fost de scurta durata. Mi-am facut analize hormonale, iar rezultatele au fost normale. Desi iau si contraceptive, tot imi apar cosuri, dar si puncte negre. Cosurile apar in zona barbiei si pe obraji. Nu imi pot explica motivul pentru care inca imi apar cosuri, iar ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca imi ramane fata patata de la ele.
Care ar putea fi motivul?
2 comentarii
Cat timp aveti acnee trebuie sa faceti tratament topic continuu.
Valorile hormonilor din sange nu sunt intotdeauna relevante, problema putand fi la nivelul receptorilor hormonali de pe glandele sebacee.
Valorile hormonilor din sange nu sunt intotdeauna relevante, problema putand fi la nivelul receptorilor hormonali de pe glandele sebacee.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Acnee - Dezbatere serioasa?
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 4acnee de toate felurile
- 3A folosit cineva crema cu extract din melc?
- 2Cosuri 'enervante'
- 1Acnee recurenta
- 4Acnee la 21 de ani
- 5Acnee devenita nodul subcutanat
- 1Acnee severa in zona barbiei, a maxilarului si a gatului
- 0Probleme cu parul din barbie. Ce sa fac?
- 2Ajutați-ma, puncte albe pe barbie
- 2Cosuri purulente scalp barbat
- 0Acnee rozacee sau altceva ?
- 1Acneea corporală
- 1Colagen și acnee?
Mai multe informații despre: Acneea la adulti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: