Cosuri 'enervante'

Buna ziua,
Am 21 de ani si de pe la 12/13 ani imi tot ies cosuri, cum dispar unele, apar altele. Am incercat creme de toate felurile: skinoren, advantan...etc si nimic, ies altele mereu...deja e o problema destul de enervanta.
Am observat ca apar mai multe la alimente gen ciocolata, cacao, motiv pt care evit, dar asta nu e o solutie.
De asemenea am citit ca o dereglare a florei intestinale poate duce la asta.
Am fost la dermatologi, am aplicat cremele/gelurile respective dar fara rezultat.
As vrea sa tratez cauza problemei, nu doar efectele motiv pentru care v-as ruga sa-mi dati ceva sfaturi/solutii.
Multumesc anticipat.
Am 21 de ani si de pe la 12/13 ani imi tot ies cosuri, cum dispar unele, apar altele. Am incercat creme de toate felurile: skinoren, advantan...etc si nimic, ies altele mereu...deja e o problema destul de enervanta.
Am observat ca apar mai multe la alimente gen ciocolata, cacao, motiv pt care evit, dar asta nu e o solutie.
De asemenea am citit ca o dereglare a florei intestinale poate duce la asta.
Am fost la dermatologi, am aplicat cremele/gelurile respective dar fara rezultat.
As vrea sa tratez cauza problemei, nu doar efectele motiv pentru care v-as ruga sa-mi dati ceva sfaturi/solutii.
Multumesc anticipat.
2 comentarii

Buna ziua,
Acneea este o afectiune cronica, care necesita perioade lungi de tratament local si dermatocosmetic in cabinet. La femei se pot face analize ptr a investiga etiologia. Nu exista un tratament standardizat, de aceea tot un medic dermatolog va stabili tratamentul dupa un consult.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Acneea este o afectiune cronica, care necesita perioade lungi de tratament local si dermatocosmetic in cabinet. La femei se pot face analize ptr a investiga etiologia. Nu exista un tratament standardizat, de aceea tot un medic dermatolog va stabili tratamentul dupa un consult.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog

Buna,
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema si dupa 3 ani am scapat cu tratament sistemic (indicat de medicul dermatolog) si peeling chimic.
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema si dupa 3 ani am scapat cu tratament sistemic (indicat de medicul dermatolog) si peeling chimic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosuri pe spate-cum pot scapa de ele?
- 23un fel de cos in zona vaginala
- 2cred ca sunt niste cosuri de fapt, insa au o forma destul de mare si sunt f dureroase
- 3fata mea e varza
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 7Ten foarte imbatranit la 22 ani
- 5Cosuri - Rezolvare ?
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 4Cosuri in cap
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 5Acnee devenita nodul subcutanat
- 2Acnee pe frunte
- 0Probleme cu parul din barbie. Ce sa fac?
- 1Acnee
- 2Cosuri purulente scalp barbat
Mai multe informații despre: cosurile Acneea la adulti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: