Acnee rozacee sau altceva ?
Buna ziua,
In urma cu aproape 2 ani m-am trezit deodata cu multe bubite rosii pe fata, desi pana atunci nu mai mai avut probleme cu pielea, rar imi iesea cate un cos.
Am primit diagnostic ca fiind acnee rozacee, primul tratament a fost compus din mai multe siropuri detox piele / intestin, mai multe vitamine si crema ivatherm rosederm.
De atunci am o rutina, folosesc zilnic creme si spf pentru fata, nu ma machez, nu folosesc creme cu parfum sau ceva ce ar putea sa dauzne.
Cu toate astea am reusit sa le tin cat de cat sub control, dar nu au disparut niciodata in tot acest timp.
Nu stiu daca diagnosticul a fost pus corect, din cate am vazut nu seamana prea mult cu acneea rozacee.
Atasez poze din 2019 si una recenta:
https://i.postimg.cc/mZn9HNxn/2019-2021-fata.jpg
Ce credeti ca ar putea fi si ce imi recomandati sa incerc in continuare?
Multumesc!
In urma cu aproape 2 ani m-am trezit deodata cu multe bubite rosii pe fata, desi pana atunci nu mai mai avut probleme cu pielea, rar imi iesea cate un cos.
Am primit diagnostic ca fiind acnee rozacee, primul tratament a fost compus din mai multe siropuri detox piele / intestin, mai multe vitamine si crema ivatherm rosederm.
De atunci am o rutina, folosesc zilnic creme si spf pentru fata, nu ma machez, nu folosesc creme cu parfum sau ceva ce ar putea sa dauzne.
Cu toate astea am reusit sa le tin cat de cat sub control, dar nu au disparut niciodata in tot acest timp.
Nu stiu daca diagnosticul a fost pus corect, din cate am vazut nu seamana prea mult cu acneea rozacee.
Atasez poze din 2019 si una recenta:
https://i.postimg.cc/mZn9HNxn/2019-2021-fata.jpg
Ce credeti ca ar putea fi si ce imi recomandati sa incerc in continuare?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Acnee - Dezbatere serioasa?
- 4acnee cu semne.. exista tratamente cu laser care pot face sa dispara aceste semne?
- 10cuperoza
- 4rozaceea faciala
- 4acnee de toate felurile
- 6Acnee... fara leac
- 2Acnee rozacee?
- 5Rozacee... Ce pot face sa-mi treaca?
- 8Rozacee
- 2Cosuri 'enervante'
- 1Aparitie acneica brusca
- 5Acnee devenita nodul subcutanat
- 0Acnee dupa minoz
- 0Probleme cu parul din barbie. Ce sa fac?
- 1Acnee
- 1Cosuri pe fata
- 2Cosuri purulente scalp barbat
- 4Roseata in obraji la 34 ani din orice constituie stres
- 1Probleme de sanatate
Mai multe informații despre: Rozaceea Acneea la adulti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: