Abces pilonidal
Buna seara.Sotul meu are de foarte mulți ani un chist pilonidal.De a lungul timpului nu I a dat prea mare importanta deoarece se umfla destul de rar și ceda de la sine in scurt timp
În ultima vreme s a inflamat tot mai des și a mers la o clinica de proctologie, pt ca n am știut ca se poate merge la chirurgie cu o asemenea problema
Diagnosticul a fost de abces pilonidal, i s a făcut o incizie si l a drenat, a plătit 1000 de lei în 20 de minute și a fost trimis acasă.A recidivat imediat, cred ca n a durat nici o luna și de atunci cel puțin o data la 2 săptămâni sângerează abundent.Ce este de făcut și ce fel de operație I ar trebui pt a scăpa de pacostea asta?Va mulțumesc.
În ultima vreme s a inflamat tot mai des și a mers la o clinica de proctologie, pt ca n am știut ca se poate merge la chirurgie cu o asemenea problema
Diagnosticul a fost de abces pilonidal, i s a făcut o incizie si l a drenat, a plătit 1000 de lei în 20 de minute și a fost trimis acasă.A recidivat imediat, cred ca n a durat nici o luna și de atunci cel puțin o data la 2 săptămâni sângerează abundent.Ce este de făcut și ce fel de operație I ar trebui pt a scăpa de pacostea asta?Va mulțumesc.
3 comentarii
Buna ziua.
Acum are sigur o fistula in acel loc. Necesita interventie chirurgicala, intr-o sectie din spital, sub anestezie rahidiana.
Acum are sigur o fistula in acel loc. Necesita interventie chirurgicala, intr-o sectie din spital, sub anestezie rahidiana.
Va mulțumesc pt răspuns.A fost normală recidiva atat de repede?Incizia a fost lăsată deschisa și mereu i a ieșit puroi de acolo.De aceasta data trebuie extirpat ce are el acolo?
Buna ziua.
Poate reciva oricand.
Da, trebuie extirpata toata fistula.
Poate reciva oricand.
Da, trebuie extirpata toata fistula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2chist pilonidal.operat de 3 ori in acelasi loc
- 7chist pilonidal...operat de 3 ori in acelasi loc
- 6chist pilonidal... 3 interventii in acelasi loc
- 1Va rog sa ma ajutatzi! umflatura si gaura in partea posterioara, undeva intre fese
- 2Chist pilonidal
- 4Chist pilonidal mare
- 2aparitia unei secretii intre fese
- 6Chist pilonidal recidivat
- 3Operatia s-a deschis la un an
- 3Chist pilonidal cu abces.
- 1Chist pilonidal sau abces perianal?
- 0Chist Pilonidal
- 0Chist pilonidal
- 0Chist pilonidal
- 0Chist pilonidal
- 4Complicatii dupa operatie de chist pilonidal