va rog din inima sa ma ajutati
salut.de cateva luni ma comfrunt cu o problema.nu pot scoate capu penisului afara deoarece capul penisului e mai mare decat pielea si cand dau sal scot parca pielea este lipita de cap.cand e in rect nici atata nu pot sal scot ma doare ingrozitor.nu am curaj sa le spun parintilor ca sa mergem la doctor.inteleg ca trebuie sa merg dar imi e tare rusine.apropo acuma 2-3 ani nici nu mi se vedea capu acuma cand am crescut il scot pe jumatate.asa trebuie sa se intample??si inca ceva pot dizvirgina pe cineva in starea asta?? prietena mea doreste f f mult sa faca dragoste cu mn si mia zis ca e virgina. tot aman actu sexal din cauza ca imi e frica ca nu am so pot dizvirgina.ce e de facut inafara de mersu la doctor???si o pot dizvirgina pe prietena mea??ajutati-ma va rog mult nu am pe nimeni de incredere.MULTUMESC ANTICIPAT.AJUTATIMA(apropo am 15 ani)
4 comentarii
Situatia ta este intalnita la aproximativ 50 % dintre adolescenti. Aceasta dificultate a decalotarii penisului se va rezolva dupa inceperea vietii sexuale (popular: "ruperea aţei).
Deci, din punct de vedere "tehnic", desigur că poţi să-ţi dezvirginezi prietena. Pe de altă parte, cu viaţa sexuală încep probleme la care acum nu te gândeşti, tot felul de responsabilităţi şi obligaţii, astfel încât ar fi preferabil să amâni asta pentru după majorat, iar cel mai bine după căsătorie.
Deci, din punct de vedere "tehnic", desigur că poţi să-ţi dezvirginezi prietena. Pe de altă parte, cu viaţa sexuală încep probleme la care acum nu te gândeşti, tot felul de responsabilităţi şi obligaţii, astfel încât ar fi preferabil să amâni asta pentru după majorat, iar cel mai bine după căsătorie.
dar sunt cu prietena mea de 3 ani si ne cunoastem f f bine si ne inteleg chiar si parinti nostri sau imprietenit si neau dat voie sa fim impreun.ba chiar parinti ei ma iubeste mai mult decat ea.NU STIU CE SA FAC OFFFFFFF.imi ziceti ce sa fac???
si am uitat sa precizez cariera mea depinde in totalitate de aceasta fata deoarece tatal ei detin o companie de pc si peste 2 ani am sa angajez acolo.(ma pricep f f bine la calculatoare)nu am de ales.ce ma fac daca imi ziceti ca nu trebuie sami incep deja viata sexuala?
cred ca treb singur sa decizi!! mai tirziu sau mai devreme o vei face oricum))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6intrebare...urgent - bubite pe penis
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 3pata de culoare maronie pe capul penisului
- 5fisuri pe piele penisului
- 7Am penisul prea mic ?:|
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 13nu mi se da acea piele de pe penis!
- 10dezvirginare ori ba
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 6penis care curge
- 0iritatie pe penis