dilema: rezultat test de sarcina

05-07-2009
Crystiella
Nu este medic/terapeut
Crystiella
va rog sa ma ajutati sa inteleg ceva.am facut un test de sarcina si nu l-am inteles (nu am mai facut).scrie ca daca apar doua linii esti insarcinata.bun.la mine a aparut o linie f bine conturata, adica roz inchis si una mai pala, un roz mai deschis.am facut testul dupa 7zile de la intarzierea menstruatiei.sunt sau nu insarcinata?in cazul in care as fi, ce as putea sa fac?nu am facut niciodata chiuretaj.merci mult!
7 comentarii
0
05-07-2009, ora 07:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Amandoua liniile ar trebui sa fie bine conturate, clare.Mai incearca sa faci un test de sarcina saptamana viitoare si cumpara-ti un alt tip de test.
0
05-07-2009, ora 11:18
gasparlucian
Nu este medic/terapeut
gasparlucian
Daca citesti pe prospect, testul trebuie facut dimineatza. Pui testul in prima urina, si astepti putin dupa ce pui testul in urina
0
05-07-2009, ora 11:31
Crystiella
Nu este medic/terapeut
Crystiella
nu neaparat.depinde de test.acesta , pe care l-am folosit, era ptr orice moment al zilei.am facut testul dupa a 7 -a zi de intarziere si a 16-a de la ultimul contact.il voi repeta.multumesc de raspunsuri!
0
05-07-2009, ora 13:10
gasparlucian
Nu este medic/terapeut
gasparlucian
Pentru putin, te ajut cu placere cu ce stiu.
0
05-07-2009, ora 13:18
Crystiella
Nu este medic/terapeut
Crystiella
uffff.am repetat testul.si sunt.ce pot face acum, in afara de chiuretaj?am 22 de zile de sarcina.am deja 3 copii.
0
05-07-2009, ora 13:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu poti face nimic altceva decat chiuretaj.Nu va fi dificil caci este o varsta mica a sarcinii. Dupa iti poti monta un sterilet pe 8 ani si-ti iei de-o grija.
0
16-07-2009, ora 13:38
Crystiella
Nu este medic/terapeut
Crystiella
am o neclaritate.e normal ca dupa un chiuretaj sa fie doar cateva picaturi.iar dupa o saptamana sa se declanseze ciclul normal...sau chiar mai abundent?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •