dilema: rezultat test de sarcina
va rog sa ma ajutati sa inteleg ceva.am facut un test de sarcina si nu l-am inteles (nu am mai facut).scrie ca daca apar doua linii esti insarcinata.bun.la mine a aparut o linie f bine conturata, adica roz inchis si una mai pala, un roz mai deschis.am facut testul dupa 7zile de la intarzierea menstruatiei.sunt sau nu insarcinata?in cazul in care as fi, ce as putea sa fac?nu am facut niciodata chiuretaj.merci mult!
7 comentarii
Amandoua liniile ar trebui sa fie bine conturate, clare.Mai incearca sa faci un test de sarcina saptamana viitoare si cumpara-ti un alt tip de test.
Daca citesti pe prospect, testul trebuie facut dimineatza. Pui testul in prima urina, si astepti putin dupa ce pui testul in urina
nu neaparat.depinde de test.acesta , pe care l-am folosit, era ptr orice moment al zilei.am facut testul dupa a 7 -a zi de intarziere si a 16-a de la ultimul contact.il voi repeta.multumesc de raspunsuri!
Pentru putin, te ajut cu placere cu ce stiu.
uffff.am repetat testul.si sunt.ce pot face acum, in afara de chiuretaj?am 22 de zile de sarcina.am deja 3 copii.
Nu poti face nimic altceva decat chiuretaj.Nu va fi dificil caci este o varsta mica a sarcinii. Dupa iti poti monta un sterilet pe 8 ani si-ti iei de-o grija.
am o neclaritate.e normal ca dupa un chiuretaj sa fie doar cateva picaturi.iar dupa o saptamana sa se declanseze ciclul normal...sau chiar mai abundent?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 2Sunt gravida?
- 8Pot fi ramas gravida?
- 33 teste negative
- 4Oare sunt insarcinata?
- 2pot fi insarcinata?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 11sarcina sau nu?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 2Daca il voi repeta testul de sarcina dupa 10-14 zile exista posibilitatea sa iasa pozititiv?
- 1Menstruatie intarziata
- 1Sunt insarcinata?
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina