2 ejaculari?
Este posibil ca, in momentul in care barbatul simte ca are senzatie de ejaculare, acesta fiind pregatit sa ejaculeze, senzatia dispare, iar la un al 2lea act sexual sa ejaculeze normal, insa al 2lea act sexual a fost mai scurt ca primul?
1 comentarii
Buna ziua,
Da, este posibil. Este o situatie rara dar se intampla. Exista o plaja ingusta de timp pana la atingerea orgasmului. Daca se depasteste un anume moment nu se mai poate face nimic si se decalnseaza ejacularea. Daca barbatul "rateaza" sau controleaza momentul ca sa nu ajunga la "point of no return" nu mai ejaculeaza. Este nevoie de reluarea actului sexual, a stimularii, pentru a ajunge in acelasi loc si a-l depasi si, respectiv pentru a ejacula.
Da, este posibil. Este o situatie rara dar se intampla. Exista o plaja ingusta de timp pana la atingerea orgasmului. Daca se depasteste un anume moment nu se mai poate face nimic si se decalnseaza ejacularea. Daca barbatul "rateaza" sau controleaza momentul ca sa nu ajunga la "point of no return" nu mai ejaculeaza. Este nevoie de reluarea actului sexual, a stimularii, pentru a ajunge in acelasi loc si a-l depasi si, respectiv pentru a ejacula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ejacularea in timpul somnului
- 9oare ce am??!!
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 4ma termin numai o data!
- 6ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce
- 3Orgasm fara ejaculare
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 4prietenul meu nu reuseste sa ajunga la ejaculare
- 2Ejaculare in cada.
- 1Dureri de cap dupa ejaculare
- 5ejaculare bobite gelatina
- 11problema la mine sau ce se intampla?
- 13Nelamurire in legatura cu ejacularea fara penetrare
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 2Despre ejacularea lui, o nelamurire, ajutor!
- 6Probleme cu ejacularea
- 6Ejaculare fara masturbare.
- 3Exista ejaculare datorata exclusiv anxietatii/stresului?
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: