senzatie de jena intre scrot si anus
Buna ziua!
Am o senzatie de jena, nu durere in zona situata intre scrot si anus. Nu am scaune cu sange. Uneori ma dor fesele. E o durere, respectiv jena pe care o resimt in interior. Uneori am o senzatie de discomfort la ejaculare. Ar putea fi o problema grava?
Va multumesc anticipat.
Am o senzatie de jena, nu durere in zona situata intre scrot si anus. Nu am scaune cu sange. Uneori ma dor fesele. E o durere, respectiv jena pe care o resimt in interior. Uneori am o senzatie de discomfort la ejaculare. Ar putea fi o problema grava?
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
Cred ca cel mai indicat ar fi sa mergeti la un urolog pentru o consultatie.Este posibil sa fie necesare investigatii pentru prostata. Nu aminati.
Prietenul meu simte, uneori, dupa actul sexual, o usturime in scrot... sau, mai bine, zis, niste intepaturi repetate si jenante... recomandati si lui consult urologic? sau macar ca idee, ne puteti spune ce ar putea fi?...multumim!
Foarte posibil sa fie o infectie a prostatei, ceea ce determina inflamarea acesteia (prostatita acuta sau cronica). Si eu am trecut prin asa ceva.
Trebuie sa mergi neaparat la un urolog. Inainte de aceasta incearca sa observi cat de des urinezi, daca ai neplaceri la urinat, daca urinezi noaptea, daca ai senzatii de durere in abdomenul inferior, daca esti sensibil la frig (in ceea ce priveste urinarea). Toate acestea vor fiimportante la consultatie.
Trebuie sa mergi neaparat la un urolog. Inainte de aceasta incearca sa observi cat de des urinezi, daca ai neplaceri la urinat, daca urinezi noaptea, daca ai senzatii de durere in abdomenul inferior, daca esti sensibil la frig (in ceea ce priveste urinarea). Toate acestea vor fiimportante la consultatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ejaculez sange in loc de sperma
- 3Astept o soutie!!
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 9umflatura anus
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 3durere in anus
- 4Prietenul meu nu poate finaliza un act sexual...
- 4durere de fundic
- 1314recuperare postoperatorie fistula anala
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 4incapacitatea ejacularii
- 6Ejacularea in mana
- 12 ejaculari?
- 1Sufar de Anism. Se trateaza in Romania?
- 3Probleme la ejaculare
- 0Jet slab - 24 ani
- 0Simptome infecție urinară
Mai multe informații despre: Anusul ejacularea scrotul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: