ROmedic Cabinete medicale Urziceni Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Urziceni

Psihoterapia on line

Psihoterapia on line

Foarte mulți se întreabă în aceste zile dacă sunt ,,normale’’ trăirile lor, dacă ,,numai ei’’ sunt așa, deoarece ,,nu sunt suficient de puternici’’?

Eu răspund că toți punem astfel de întrebări, numai trăirile sunt diferite de la om la om. Noi suntem unici și această unicitate reprezintă bogăția pe care o deținem fiecare dintre noi.

Fiecare dintre noi deține pe lângă unicitate, nebănuite resurse, astfel că oricât de neputincios și confuz pare în anumite momente, ele pot fi valorificate în avantajul său. Rolul meu este de a fi alături de voi în astfel de momente și a vă sprijini pentru revenirea la confort.

 

Eu sunt aici ca să construim împreună o relație terapeutică și a vă asigura suport fiecăruia.

 

Având în vedere situația epidemiologică provocată de noul coronavirus, oamenii trebuie să se adapteze permanent. Vom apela la tehnologia avansată pentru a putea duce în continuare o viață sănătoasă și normală.

De aceea, vă propun să apelați la terapia on line, deoarece este o modalitate care vă vine în ajutor în această perioadă și nu numai. Fiecare are acasă un calculator, un telefon performant și cu ajutorul lui putem beneficia de ședintele de psihoterapie on line.

Îngrijorările noastre generează stări de neîncredere, teamă, frică, apoi stări de anxietate, de panică, depresie. Nu ezitați să apelați atunci când vă simtiți neputincioși și nu mai faceți față situației.

 

Eu sunt aici pentru a vă ajuta!

 

 
Programare