zgomote intestinale in public, staturi
am 23 de ani si am o problema ce a inceput sa fie stanjenitoare, se aud niste zgomote puternice la nivelul intestinelor, zgomote care nu sunt influentate de mese sau scaun, si care au devenit permanente, alte simptome nu am. va rog sa imi spuneti ce as putea face sa scap de ele, sunt foarte jenante mai ales cand sunt in societate. e posibil sa fie un dezechilibrul al florei, am luat antibiotic in mai multe randuri pentru alte afectiuni? va multumesc.
6 comentarii
Suferinta Dvs este generala si trebuie inceputa cu examenul general, apoi aparatul digestiv: gura, palparea abdomenului, auscultatia abdomeniului, tuseul rectal. Daca nu sunt modificari se incep celelalte organe abdominale.Acest lucru il face numai un gastroenterolog specializat.(endoscopie}.
aceeasi problema o am si eu!!!!zgomote intestinale fara motiv!am facut coproparazitar, helio bactery pilory si au iesit negativ.La ecografie mi s-a spus ca am toate organele sanatoase...sincer nu stiu ce sa mai fac.cum pot scapa de aceasta problema, parca am un dinozaur in burta.va rog dati-mi un sfat.unde sa mai merg?ce sa mai fac?pe langa aceste zgomote am si dureri de stomac si sunt mereu balonata.abia mai pot sta si la serviciu.va rog ajutati-ma.
Buna ziua..La mine e ceva putin diferit..de ceva timp simt k un corp strain care se misca in zona inghinala stanga, am o strare de greatza aproape permanenta si am facut ceva analize care s-au dovedit a fi bune(asta a fost acum juma de an)Azi de dimineatza m-am trezit cu partea stanga balonata si nu am putut sa muncesc deloc(la apasare nu simt nici o durere)doar ma jeneaza..Ma puteti ajuta cu un raspuns? multumesc anticipat!
onny 21-Trebuie sa va prezentati la medicul de familie deoarece ileusul dinamic paralitic care poate fi expresia a o ultime de cauze abdominale sau extraabdominale, unele evidente, altele neclare (cauze care tebuie scoase, afectiune de baza care trebuie tratate). Medicul de familie poate ca este vorba de 0 dilatatie gastrica atona prin stenoza pilorica decompensata si stabileste internarea in sectia de specialitate.
ralcu 20- Formatiunea intraabdominala care simtindu-se inghinal stang si balonarea abdominala, plus durere, este nevoie sa va prezentati la medicul de familia si numai el
poate sa constate daca formatiunea este torsionata de organ, de tumore sau un pachet inflamator si tot el hotareste
unde va va interna.
poate sa constate daca formatiunea este torsionata de organ, de tumore sau un pachet inflamator si tot el hotareste
unde va va interna.
bana marian.PE LANGA SIMTOMELE SEMNALATE DE oni21 LA MINE A MAI APARUT ANTEPATURI LA NIVELUL PIELI AN PARTEA DREAPTA URMATA LA SCURT TIMP DE APARITIA LA NIVELUL ORGANELOR SEXUALE DE APARITIA UNOR IRIRATI SUB FORMA DE BUBITE.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4balonare dupa fiecare masa
- 6Zgomote si dezvoltari ciudate la-in-langa intestine (nu stiu)
- 3de 2 saptamani am scaune destul de moi spre apoase de culoare galbena cu mucus
- 3Probleme la stomac?!
- 5zgomote intestinale si dureri ale rectului
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 3Zgomote in stomac
- 10colon iritabil + borborisme
- 0Probleme stomac !
- 3Giortaituri in stomac
- 6Balonare si bolboroseli intestinale.
- 3Bolboroseli și crampe abdominale
- 2Probleme Digestive
- 0Zgomote intestinale cand inspir
- 0Sunete intestinale la inspir doar, gastroscopie
- 2Gaze intestinale excesive
- 2Mă doare in partea dreapta față și se resimte și în spate
- 4Va rog un rasp! burta face galagie, imi vine mereu sa ragai si ma trezesc cu limba alba
Mai multe informații despre: zgomotul intestinal
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: