Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
In urma cu 6 luni, am inceput sa tusesc, sa ma innec si sa tusesc. M-am dus la medicul de familie, s-a uitat in gat - nimic. M-a ascultat la plamani- nimic. Tusea continua, mai cu seama dupa ce mancam sau in timpul meselor.M-am dus fara trimitere la o clinica particulara si mi-am facut o radiografie pulmonara. Plamanii curati, nici o problema. Tusea continua aproape pana la voma. Am observat ca limba mea este incarcata, alba, mi-am dat seama ca este o ciuperca desi nu am utilizat antibiotice in acea perioada. Mi-am facut un exodat faringian si o fungigrama. Candida absenta, restul negativ. deci..tot..nimic. Tusea continua. Dupa 2 luni mi-am repetat analizele la alt laborator din Deva. Tot nimic.
Speriata este putin spus. Sunt f. speriata, nu pot crede ca desi este atat de vizibil ca am o ciuperca( limba este tot alba, tot incarcata)totusi analizele iasa incontinuare3 negative. Ma innec tot mai des, tusesc tot mai mult in timpul meselor si imediat dupa ce mananc ceva.
Va rog ajutati-ma, dati-mi o solutie care sa o incerc chiar si asa, la distanta. N-am posibilitatea deocamdata sa ma deplasez in alt centru mai mare pentru investigatii.
Va multuimesc din suflet, astept pe emailul meu un sfat competent.
Speriata este putin spus. Sunt f. speriata, nu pot crede ca desi este atat de vizibil ca am o ciuperca( limba este tot alba, tot incarcata)totusi analizele iasa incontinuare3 negative. Ma innec tot mai des, tusesc tot mai mult in timpul meselor si imediat dupa ce mananc ceva.
Va rog ajutati-ma, dati-mi o solutie care sa o incerc chiar si asa, la distanta. N-am posibilitatea deocamdata sa ma deplasez in alt centru mai mare pentru investigatii.
Va multuimesc din suflet, astept pe emailul meu un sfat competent.
1 comentarii
1 LIMBA este oglinda tractului digestiv
problema este pe tractul digestiv.. stomac, intestine
refluxul gastric afecteaza faringele si duce la tuse
2 e nevoie de consult si investigatii la gastrologie
3 pe forum gasesti sute de sfaturi ce regim trebuie sa adopti si ce tratament local tre sa faci pentru aceasta tuse
problema este pe tractul digestiv.. stomac, intestine
refluxul gastric afecteaza faringele si duce la tuse
2 e nevoie de consult si investigatii la gastrologie
3 pe forum gasesti sute de sfaturi ce regim trebuie sa adopti si ce tratament local tre sa faci pentru aceasta tuse
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 4o tuse ciudata
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 2dureri de stomac si voma
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 2am slabit cu 7 kg ma simt rau
- 4Bolboroseli stomac
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'