vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
buna ziua, am 25 de ani 1.57 45 kg. acum 3 saptamani am fost internata de urgenta in urma unui vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine.am fost diagnosticata cu sindrom vestibular periferic drept urmez de atunci un tratament cu betaserc de 2 ori pe zi si magne b6. Problema este ca nu reusesc sa scap de ameteli mai ales cand intorc capul spre dreapta si ma doare capul mai ales in spate la ceafa ma simt mai mereu ametita ? este normal sa am astfel de simptome si pe o durata atat de mare. Doctorul mi-a spus sa urmez tratamentul o luna de zile insa ma apropii sa il termin si eu nu scap de ameteli.
4 comentarii
este nevoie de internare in clinica orl... investigatii.s daca se confirma vppb se face manevra Epley
nu stiu sigur ce ar putea fi dar sincer sunt foarte speriata.o sa merg din nou la un control si o sa pun problema si de spondiloza cervicala..multumesc frumos.
Buna seara si ei ma confrunt cu o ameteala puternica de 7 luni am avut tratament cu fier si am cavi.ton. timp de 6luni dar ameteala tot o.am si unvajit puternic in urechea stanga atunci can am acest vajit am si o ameteala si ma ia o.caldura in interior urmata cu.palpitatii am fost la control la orl dar a spus ca nu am nimic am facut toate analizele si nu am nimic si ecograf abdominal si sunt bune toate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 3pierdere echilibru, cefaleea, vertij
- 40ameteli
- 4Lovitura la cap
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 1varsatul de dimineata
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 2Pierderea echilibrului pe strada ameteala poate fi de la Alzheimer?
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 18intrebare
- 5Amețeala de lunga durata
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 6Pregabalin și paroxetina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: